2777
2789

دوستان من دوروزه رژیم کتو گرفتم وزنم از ۶۳ و ۳۰۰ شده ۶۴😢بنظرتون چرا؟ هر دوروز بخوام انقد اضافه کنم ک واویلا😭 دوستانی که بلدن راهنمایی کنن ک علتش چیه

❤️

خواستی چاق شی یا لاغر؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

نون و برنج و سیب زمینی و میوه های قندی و کلا کربوهیدرات مصرف نمیکنی ک؟؟ 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتو اگر ذره ای اشتباه کنی و کربوهیدرات اضافی بخوری برعکس عمل میکنه

شما تجربشو داری؟ من دیروز یکم پنیر پیتزا خوردم امروز هم ۱۲ گرم شکلات ۷۸ درصد یعنی بخاطر ایناس؟؟؟

❤️
😐😐

ندیدم تاحالا رژیم لاغری و کم خوری چاق کنه

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️