2777
2789
عنوان

عروس هلندی..

124 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم 

بچها میخام‌عروس هلندی بگیرم بنظرتون چه‌سنی بهتره!؟؟؟ و اینکه من شاغلم سرکار رفتنم باعث افسردگیش نمیشه!؟؟؟؟ یا همین که میام بهش کلی توجه کنم و باهاش بازی کنم براش مشکلی پیش نمیاد!؟؟؟؟

منم شاغلم دارم نه مشکلی نداره 

۲ ماهه بخر

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه سرلاکی هست نه!؟؟؟ مراقبت ازشون خیلی سخت نیست!؟؟؟

نه نرمه خوره یا دون خور 

نه اصلا خیلی بامزه و شیرینن

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بهار جون ما همه ی اعضای خانواده شاغلن یعنی صب تا ۱۲/۵ تنهاست بعد خودم میام ساعت ۳ مامانم میاد من ۴ ب ...

من از ۶ صبح نیستم تا ۵ و ۶ دیگه عادت کرده به شرایط 

اما قفسش خیلییییی بزرگه دیگه اذیت نمیشه و کلی اسباب بازی داره تو قفسش باهاشون سرگرمه عصبی نمیشه توعم اگه میتونی همین کارو انجام بده 

من از ۶ صبح نیستم تا ۵ و ۶ دیگه عادت کرده به شرایط  اما قفسش خیلییییی بزرگه دیگه اذیت نمیشه و ...

اگه تچ اتاقم ازاد بزارمش چی!؟؟؟ و اسباب بازی چی میتونم براش بگیرم!؟؟؟😍😍😍

بعد گلم اینایی میگن رام و دستی وقتی منم میخرم رام و دستی هست یا بامن غریبه وحشیه!؟؟؟

تا چند روز احساس غریبی میکنه دوست نداره بیاد روی دستت همش تو قفسه اصلا نگران نباش چون همشون روزای اول اینجورین فقط سعی نکن به زور بیاریش بیرون آروم آروم به خودت و محیط خونتون عادت میکنه🌹

بعد گلم اینایی میگن رام و دستی وقتی منم میخرم رام و دستی هست یا بامن غریبه وحشیه!؟؟؟

اگه کوچیک باشه و تازه از سرلاک گرفته شده باشه خوبه 

گاز نمیگیره 

باهاش بازی کنی و حرف بزنی کم کم حرف هم میزنه 

ولی بزرگتر باشه وحشی هستن معمولاً و گاز میگیرن

وحشتناک

البته من خودم هنوز نخریدم 

قرار بود این هفته یه جفت که تازه از سرلاک گرفته شدن بخرم

این اطلاعات هم همون بنده خدا بهمون داد 

گفت حتما تو دست خودتون بهش غذا بدید 

نازش کنید 

بهش محبت کنید 

تربیت میشه و دیگه گاز نمیگیره 

و اینکه اگه بخوای تخم کنن باید بهشون تخم مرغ و آب عسل بدی

خیلی مشکلی نداره ولی باید باهاشون خیلی بازی کنی سرگرم بشن یک و نیم ماهه بگیر 

پسر من داره ۹ ماهش میشه و کلی حرف یاد گرفته خیلی باهشون

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
اگه تچ اتاقم ازاد بزارمش چی!؟؟؟ و اسباب بازی چی میتونم براش بگیرم!؟؟؟😍😍😍

خب اونجوری امکان اینکه خراب کاری به بار بیاره یا بخوره به در و پنجره زیاده ترجیحا حواست باید بهش باشه ولی خب قفس بهترین گزینه اس اگه هم نمیتونی قفس خیلی بزرگ تهیه کنی قفس ۱۰۳۲ عالیه اونم بزرگه براشون 

اسباب بازی هم تاب و نردبان چوبی حتما چوبی باشه چون عادت داره میجون اونارو چوبی بهتره که میتونی از پرنده فروشی ها بپرسی بیشتر راهنماییت میکنن

دوست من داره ولی به تنهایی حساس هست. قهر میکنه و ساکت میشه. حتی یه مدت پیش یکی دیگه گذاشته بودنش که یکم جو خونه اشون متشنج بود طفلی افسرده شده بود. 

شاید خودت بتونی اموزشش بدی که یه چندساعت تنها بمونه نمیدونم واقعا من خودم تجربه شخصی ندارم فقط میدونم پرنده ها از لحاظ احساسی حساسن برعکس مثلا گربه ها اکثرا چون فردی زندگی میکنن با تنهایی راحت ترن 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊