2789
عنوان

حق با کیه؟

76 بازدید | 13 پست

یه ماه پیش داداشم سرزده اومد خونمون. مام نمیدونم خواب بودیم یا تو پارکینگ بودیم نفهمیدیم. گوشیم زنگ زده نفهمیدیم .به شوهرمم که سرکار بوده زنگ زده اونم گوشیش خراب بودو کلاااا صفحه اش سیاه بوده و فقط از روی ویبره شدنش متوجه شده کسی داره بهش زنگ میزنه و از اونجایی که در طول سال هیییچ کسی زنگمون نمیزنه اون فکر کرده منم و میدونسته من میدونم گوشیش خرابه و بعدا خودش یه جور تماس باهام میگیره حساس نشده همون موقع زنگم بزنه .منم گوشی رو همیییییییشه سایلنت میکنم برای حفظ ارامشم. چون یه مدت تو چند سال قبل با ادمای بدی تو محل کارم سروکار داشتم(از نظر رفتار کاری و برخورد مودبانه منظورمه) و هر وقت زنگ میزدن تپش قلب میگرفتم برای همین از اون موقع به بعد گوشی رو سایلنت کردم. چون همیییشه تا گوشی زنگ میخورد اگر خوابم بودم چناااااااان وحشتناک از خواب بالا میپریدم که تا دو سه ساعت تپش قلب و اضطراب داشتم. خلاصه از اون موقع به بعد دیگه همییییشه گوشی روی بیصداس . میگم هرکس کار واجب داشته باشه اگر زنگ زد جواب ندادم پیام میده. 

اینام چون از راه دور اومده بودن بهشون برمیخوره. چون توی مجتمع بودیم و نگهبان نمیذاره بیان دم در خونه زنگ خونه رو بزنن . توی سالن نگهشون میداره و خودش ایفونمون رو میزنه و چون ما جواب ندادیم اجازه نداده بیان بالا در خونه. قانون ساختمونمون این. اینام یه ده دقیقه یه ربعی میمونن و برمیگردن. کلااا هم سه بار روی گوشیم زنگ زدن. 

تا میرن خونه مامانم و میگن اینا عمدا در رو باز نکردن و عمدا گوشی جواب ندادن و.... .منم عصر میام سر گوشی تا زنگ بزنم به مامانم .چون بچم بی تابی باباشو میکرد و نااروم بود. زنگ زدم که با مامانم حرف بزنه یادش بره باباشو. زنگ میزنم به مامانم حال و احوال اونم شروع کرد به دعوا. زدم بابام اونم همینطور. منم دیوانه شدم. چون اصلا نمیگفتن چی شده . فقط دعوام میکردن که چرا گوشیتو جواب ندادی. چراشوهرت جواب نداده و... منم اون موقع بچه ام عصبی بود. خودمم شدیدتر عصبی شدم.  از تو حرفاشون تاحدی متوجه شدم که داداشم اومدن در خونه و رفتن ولی اصلا نگفتن کی و چه جوری و چرا در نزدن و.... .منم بیشتر عصبی شدم . که چرا اولا قبلش یه زنگ نزد. خوب ما راه دوریم. شاید اصلا خونه نباشیم نباید قبلش یه هماهنگی میکرد. دوما به هر دلیلی در باز نشده نباید طلبکار من بشه و بگه عمدا باز نکرده. هرچند هنوز بعد یه ماهم دقیق نمیدونم کی اومدن و چه جوری و... . سوما چرا بهم تهمت میزنه و میگه عمدا بازنکردن و مامان بابامم اینقدر عصبی کردن که اونام با من اینجوری میکنن. 

خلاصه شدیدا اعصابم به هم ریخت تا شب که شوهرم اومدچون بچم وای نمیستاد رفتیم بیرون دور بزنیم.گوشی تو دستم بودهمون موقع داداشم ریلکس و خونسرد زنگ زدمنم  همون لحطه متوجه شدم و جواب دادم.  گفت ما در خونتونیم بیایید.منم تو خونه هییچی نداشتن رفتم تخم مرع خریدم و اومدم دیدم الکی گفته . فقط به حساب خودش میخواسته به دور و بریاش یعنی مامان و بابام و زنش ثابت کنه که طهر عمدا گوشیشو جواب ندادم.منم اولش چیزی نگفتم ولیاخر طاقت نیوردم و پیام دادم بهش. همین اولا دو دوما و سوما رو دادم به اصافه این که نمیبخشمتون چون اشک پسرمو دراوردید . از طهرتا الان اعصاب برامون نگذاشتید و...

حالا باهام قهرن. انتظار داشتن زنگ بزنم عذر خواهی کنم و یه بار دیگه دعوتشون کنم. منم نمیتونم این کار رو بکنم چون چنااااان اون روز اعصابمو خورد کردن که من همش سر بچه ام داد میزدم و بچم که خودش عصبی بود عصبی ترشده بوده و گریه میکرد. منم بخاطر بچم نتونستم ببخشمشون. تو پیامم بهش گفتم اگه این موصوع اینقدر کوچیکه پس چرا بزرگش کردی. اگرم بزرگه پس اون دنیا باید جواب اعصاب خوردی من با بچه و شوهرم و جواب اشکای بچمو بدی.

حالا مامانم دعوتشون کرده خونش و گفته مام اینجاییم .اونام عمدا نیومدا بخاطر ما. مامانم میگه برید خونشون بچشو بیارید تا اشتی کنید. من باید چکار کنم به نطرتون.

اینم بگم یه بار که بچه داداشم ویس فرستاده بود برای پسرم بعد از دعوا من تحویلشون گرفتم و جواب دادم. توی یه مسابقه هم به جای اونا شرکت کردم و بهشوم اطلاع دادم اما اونا جواب ندادن. الان حق با کیه؟؟؟؟

درست ترین کار چیه که من انجام بدم؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با هر جفتتون 

خب چرا موبایل داری وقتی جواب نمیدی باید به داداشت وقتی شماره اشو می دیدیی زنگ میزدی عذر میخواستی و میگفتی برگردن‌خونت 

ولی اونام نباید تهمت میزدن بهت چون شرایط تو رو‌میدونن که بچه ات حساسه 

به نظرم اشتی کن و بخوا از روز قبل هماهنگ کنن باهات اینجور وقتا

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
با هر جفتتون  خب چرا موبایل داری وقتی جواب نمیدی باید به داداشت وقتی شماره اشو می دیدیی زنگ می ...

خیییلی ممنونم گلم که وقت گداشتی و خوندی. لطف کردی عزیزم.خوب من اول زنگ زدم به مامانم بعدش میخواستم بزنم به اون ولی برخوردا رو که دیدم دیگه نتونستم.

میشه چند خط اخرشو بخونی؟ بعد بگی چکار کنم گلم. ممنون میشم. 

عزیزم اوناازتوانتظارداشتن که دعوتشون کنی نه مادرت شمابایدبعداون موضوع زنگ میزدی توضیح میدادی حتی اگه جوابتونمیدادن پیام میدادی به هرحال نبایددرموردشمافکربدمیکردن ولی شمابایدتوجیح شون میکردی

عزیزم اوناازتوانتظارداشتن که دعوتشون کنی نه مادرت شمابایدبعداون موضوع زنگ میزدی توضیح میدادی حتی اگه ...

ممنونم گلم لطف کردی جواب دادی. ما همین طوری اومدیم خونه مامانم سربزنیم و طبق رسم همیشه مامانم زنگ میزنه بقیه خواهربرادرا بیان. این دعوت همینطوری و مرسوم بوده دعوت خاص نبوده.

الان که خونه مامانم هستم باید برم دنبالشون بیارمشون یا برم خونشون؟ چه کاری باید انجام بدم؟

ممنونم گلم لطف کردی جواب دادی. ما همین طوری اومدیم خونه مامانم سربزنیم و طبق رسم همیشه مامانم زنگ می ...

بهشون زنگ بزن اگه جواب دادن بگوهیچ منظوری ازجواب ندادن تلفن نداشتین بگوحالادعوتتون میکنم بیاین خوشحال میشم اگه شمانیاین مامیایم که بدونیدمشکلی بارفت وآمدنداریم 

بهشون زنگ بزن اگه جواب دادن بگوهیچ منظوری ازجواب ندادن تلفن نداشتین بگوحالادعوتتون میکنم بیاین خوشحا ...

ممنونم گلم که خیییلی دقیق و عالی راهنماییم کردی. واقعا به همفکری نیاز داشتم. ممنون از لطفت.‌