2777
2789

یعنی ابرو هر چی زنه بردین تو این تاپیک☹☹خاعک🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم درسته البته من برای دو قلویی نمی‌خوردم خودم صبح ها شیر می‌خوردم نهارم حتما ماست بود شبها هم ...

😂آره گفتممم تاثیر داره😂خالم هم خیلی میخورد برا همین دوقلو شد😂😂

فعلا...😇👋🏻
من دیر رسیدم منم خواهر دوقلو دارم 😍 امروز تولدشونه کادو پیشنهاد بدین عکسشونم میذارم 😍

بزار😍😍

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
عکس چندماهگیشون

وای دوتای سمت راستی کپ پسر کوچیک منن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

متشکرم اره هر3 پسر.عارف.عرفان ارش

فامیل بابام خیلی دوقلو سه قلو داریم

یه سه قلو داریم ایلیا ارمیا بردیا امسال اولین ساله میرن دانشگاه 

یه داداش دیگه هم دارن شنتیا با اختلاف سنی 11 ماه امسال کنکور داره

خدا صبر مامانشون بده ولی خیلی باحالن😁

1400.9.12 ساعت 8 و 36 دقیقه شب... 💔