من بچه ندارم سقط کردم بالا بهت گفتم کلومیفن و لتروزول
امپول اچ سی جی بزن با قرص کلومیفن صد درصد چند قولو میشه
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم
خوشم میاد این همه چرت و پرت از لنگ و پاچتون گفتین اسی هیچی نگف😂😂
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم
خوشم میاد این همه چرت و پرت از لنگ و پاچتون گفتین اسی هیچی نگف😂😂
من بکسی حق بی احترامی ندارم 😐شخصیتم ایجوره.هرکس اینجا مث من وشما یه انسانه ک صاحب خانواده وشخصیته.پس اگ ذ ره ای بدبرخوردبکنم به خودم بی احترامی میشه وبعد.....
من بکسی حق بی احترامی ندارم 😐شخصیتم ایجوره.هرکس اینجا مث من وشما یه انسانه ک صاحب خانواده وشخصیته.پ ...
👏
نمیدونی این مجردا بیشتر از شما ها واردن به حرف من گوش کن من دوره زیاد دیدم
آره دیدم نظرتون رو🤐🤐🤐والا الان دیگه دبیرستان باشی حتما اینو میفهمی که دوقلو زایی بر اثر چی هست احتمالا هنوز درست به اونجا نرسیده😄😄😄 بعد راهکار باردار شدن دوقلو میدی
امپول اچ سی جی بزن با قرص کلومیفن صد درصد چند قولو میشه
من چند قلو نمیخواستم همون یه دونه ام خدا زیاد دید برام
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است