2777
2789
من هیچکاری نکردم ۴ قلوه شد 

عزیزم چیشد یکیشو سقط کردی .دلم پیش تو بودی بچه ها و خودت خوبین 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت منم میخواااااام

وووی خدانکنه

حالا دو قلوه خوبه انقدر درد داره چنده قلوه🥺

ولی انقدر خیلیییی بده ولی بازم ناشکری نمیکنم خداروشکر

ولی یکیش چونکه مشکل داشت دیراکت کردم

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
عزیزم چیشد یکیشو سقط کردی .دلم پیش تو بودی بچه ها و خودت خوبین 

عزیز دلم بله یکیشو ریداکت کردم

گفتم دوتاشون مشکل دارن ولی اونی که وضعش وخیم تر و بدتر بود رو ریداکت کردم اونیکی رو نگه داشتم

شکر فعلا خوبم چند روز پیش سرکلاژ انجام دادم هنوز خونریزیم قطع نشده😕😕😕

تازه فهمیدم هر وقت رو پهلو سمت راستم دراز میکشم تکون میخورن😍

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
عزیز دلم بله یکیشو ریداکت کردم گفتم دوتاشون مشکل دارن ولی اونی که وضعش وخیم تر و بدتر بود رو ریداکت ...

ایشالع به سلامت به دنیا میان .جنسیتش مشخص شد و وقتی هم دنیا اومدن تاپیک زدی منو هم صدا کن خیالم راحت بشه ⁦♥️⁩⁦♥️⁩

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
ایشالع به سلامت به دنیا میان .جنسیتش مشخص شد و وقتی هم دنیا اومدن تاپیک زدی منو هم صدا کن خیالم راحت ...

دوتا پسر یدونه دختر

انشاالله بدنیا اومدن حتما صدات میکنم😍❤

هیچ راهی نداره یجوری ذخیرت کنم تو سایت که داشته باشمت گمت نکنم

دوتا پسر یدونه دختر انشاالله بدنیا اومدن حتما صدات میکنم😍❤ هیچ راهی نداره یجوری ذخیرت کنم تو سایت ...

از صفحه گوشیت عکس بگیر .آخی یه دختر دوتا پسر .ایشالع سلامت باشن .کار نکن .پیج سه قلو ها رو اینستا ببین اینقد قشنگ بچه ها رو نگه میداره بدون استرس 

از صفحه گوشیت عکس بگیر .آخی یه دختر دوتا پسر .ایشالع سلامت باشن .کار نکن .پیج سه قلو ها رو اینستا بب ...

چشم حتما❤😍

ماشالله خدا حفظشون کنه

اقا عرفان چه خوشتیب و خوشچهره هست

هر سه عاقبت به خیر بشن

دوست داشتید تاپیک منم ببینید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7562254&slug=هدیه-خاص-و-معطر-و-پر-از-احساس-و-با-یه-قیمت-مناسب&postId=217346882

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

مگه پا بجز بالا جای دیگم میتونه باشه اصن😶😑🤐نکنه ما اشتبا میزنیم🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣خدا بگم چیکارت نکنه

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
بزار فقط راز دوقلو و سه قلودار شدنتون رو هم بگین من خیلی دوست😟

ارثیه من مامان بزرگم دوقلو داشت مامانم دو جفت اورد خودم قول دارم خواهرم دوقلو اورد ی خواهرمم ۴ قلو ک نموندن واسش

گروه آبی💙وزن اولیه   ۷۶ وزن هدف ۶۷
وووی خدانکنه حالا دو قلوه خوبه انقدر درد داره چنده قلوه🥺 ولی انقدر خیلیییی بده ولی بازم ناشکری نم ...

اره کاش دوقلووووو بیارم کاشششش 🥺

اخیییییی عزیزم یعنی الان ۳ تا داری🙁🙁🙁 خدا اون ۳تارو برات حفظ بکنه عزیزم 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
اره کاش دوقلووووو بیارم کاشششش 🥺 اخیییییی عزیزم یعنی الان ۳ تا داری🙁🙁🙁 خدا اون ۳تارو برات حفظ ب ...

انشالله خدا بهت دوتا نینی خوشگل بده عزیزم دعات میکنم حتما❤❤❤❤

ممنون قشنگم

ارثیه من مامان بزرگم دوقلو داشت مامانم دو جفت اورد خودم قول دارم خواهرم دوقلو اورد ی خواهرمم ۴ قلو ک ...

خوشا به سعادتتون😍😍

ولی ما طرفمون خیلی کم چندقلوزایی داریم 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
انشالله خدا بهت دوتا نینی خوشگل بده عزیزم دعات میکنم حتما❤❤❤❤ ممنون قشنگم

مرسی گلمم😘