2777
2789
خیلی سخته ،خداروشکر 3قلوهای اجیم الان6سالشونه،الان اوضابازار وپوشاک وجنس وحشتناک خرابه وگرون ،،انشال ...

کاری اصلا به بحث پوشک و لباسش ندارم،ایا اگه کسی رو برای کارهای خونش بگیره خودش میتونه به هر سه برسه؟ چون ما همه ازدواج کردیم ومجرد نیستیم که کمک کنیم فاصله ۵۰۰کیلومتری داریم از همدیگه،به نظرم خیلی آدم پیر میشه

دنیام دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟ میخوای ادرس دکتر بهم بدی 😄😄

بیا من دکترا دارم واسه چند قلویی

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
بیا من دکترا دارم واسه چند قلویی

۳ قلو پسر 🤣🤣🤣

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
بزار فقط راز دوقلو و سه قلودار شدنتون رو هم بگین من خیلی دوست😟

من هیچکاری نکردم ۴ قلوه شد 

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
۳ قلو پسر 🤣🤣🤣

اوکی عزیزم ادرس مطب میدم بیا

نامحدود حامله شو فقط کافیه تگم کنی  

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
اوکی عزیزم ادرس مطب میدم بیا نامحدود حامله شو فقط کافیه تگم کنی    

🤣🤣🤣🤣 لنتیییییییی

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
اوکی عزیزم ادرس مطب میدم بیا نامحدود حامله شو فقط کافیه تگم کنی    

واای عزیزممم خیلی از تو خوشم‌اومدههه😂😍😍

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
واای عزیزممم خیلی از تو خوشم‌اومدههه😂😍😍

شرط میبندم از صفحه دو تا الان همه کامنتامو خوندی که به این نتیجه رسیدی من چقدر تباهم😂 

شرط میبندم از صفحه دو تا الان همه کامنتامو خوندی که به این نتیجه رسیدی من چقدر تباهم😂 

دقیقا همینطوره😍🤣🤣

بیا بغلم خنگوووول

🚶🏻‍♀️

یعنی انقدر که تو امروز تبلیغ شیر و ماست و لبنیات کردی برای چند قلویی شرکت میهن اگه میکرد الان شرکت خاورمیانه ای محسوب میشد

دقیقا همینطوره😍🤣🤣 بیا بغلم خنگوووول

🥺🥺🥺😂😂😂❤❤❤❤