2777
2789
الهی قربونشون برم‌من چقد نازن منم ارزو دارم دوقلو گیرم بیاد پسر باشن شبیح هم خوشگل ناز وای چ حاله خو ...

نهایت آرامشن بخداا قبلا اصن بچه هارودوستنداشتم فقط دخترکوچولوهای تپل و ناناز ولی ازوقتیکه اینا اومدن وسط دگه شیفته بچه هام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا ای وی اف کردی?خودت خاستی سه قلو?برا بار چندم گرفت?

۷ سال نازایی داشتم .نه خود خواسته نبود کلا سه تا جنین داشتم سه تاش رو انتقال دادن سه تاش هم گرفت دفعه اولم بود

یه دختر دارم تا نداره
۷ سال نازایی داشتم .نه خود خواسته نبود کلا سه تا جنین داشتم سه تاش رو انتقال دادن سه تاش هم گرفت دفع ...

وای عزیزم خداروشکر.مبارک باشه.انشالله سالم بدنیا بیان.ادرس دکترتون میدید?کدوم شهر?بار اول گرفت ای وی اف ?

اگ 3قلو ها اجازموبدن چشم😐😐😑

نه همون دایی ۳ قلوها بمون👌

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
36

خدا بچه هاشو براش حفظ کنه و به منم ۳ تا پسر سه قلو بده 😭😭😍😍😍🤩🤩🤩🤩

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
نهایت آرامشن بخداا قبلا اصن بچه هارودوستنداشتم فقط دخترکوچولوهای تپل و ناناز ولی ازوقتیکه اینا اومدن ...

اره بخدا ادم چ ذوقی میکنه میبینیشون چقد خوبه بهاشون بازی کنی و ب گریشون بندازی و بعد بغلشون کنی اوف چ کیفی داره

وای عزیزم خداروشکر.مبارک باشه.انشالله سالم بدنیا بیان.ادرس دکترتون میدید?کدوم شهر?بار اول گرفت ای وی ...

مزسی عزیزم ولی بارداری خطر ناکی دارم. امیدوارم اتفاقی براشون نیفته. مرکز نوین مشهد پیش دکتر مهناز منصوری انجام دادن. بار اول گرفت

یه دختر دارم تا نداره
اره بخدا ادم چ ذوقی میکنه میبینیشون چقد خوبه بهاشون بازی کنی و ب گریشون بندازی و بعد بغلشون کنی اوف ...

اینوبگو ک ببریشون حموم وااای بعدش خشکشوکنی همونجوری بذاریشون بغلت وبخوریشون وسرتاپاشونوبوسشون کنی بخندن واست نهایت آرامشه واسایش روحی😐😐😊🤗