2777
2789
بچه من دوساعته از کارم زدم که صفحه های اول محو بشن توکه بدترش کردی 🤕🤕🥶

اقا من ادرس میدم تو بیا یه تیر یه من بزن اینجور فایده نداره

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معدلم ۲۰  اماسوتی زیاد میدم همین😂😂

یا خدا کدوم شهری اسمتو بگو دکتر شدی نیاییم پیشت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

@سگ_دوست   این اقا پز داد یا نه

دقیقا پز زیر پوستی دا.  دادا 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
یا خدا کدوم شهری اسمتو بگو دکتر شدی نیاییم پیشت

نه دیگ باید جذب مشتری کنم😂😂

اره  یکی دیگم از بچه ها اونم 18 سالشه اسم کاربریش تقسیم هست برو تاپیک رتبه کنکورشو بخون میمیر ...

اره خوندم 😂😂😂قبلا این اونو رد کرده 🤕

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
دقیقا پز زیر پوستی دا.  دادا

@tekno238 دیدب حالا پز دادی 

بعدم میگی قضاوت

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
اقا من ادرس میدم تو بیا یه تیر یه من بزن اینجور فایده نداره

😐😐فقط ادرس بده یعنی با کلاشینکف میام سراغت 🤕🤕

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
اره دیگه ما هیچ !!! ما نگاه!!!

خاک بر سر ما 

خاک بر سر ما 

لعنتی 

میخوام یک تاپیک بزنم تورو صدات کنم بیای جک بگی دهنمو سرویس کردی

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋