2777
2789

یعنی این تاپیک ۱۸ صفحه ۱۷ صفحه به خاطر منه

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عملی بهشون نشون دادی😂😂😂

دقیقا با صدای بلند کامل توضیح دادم معلممون قرمز شده بود  

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
بعد از تخمک کشی سه تا جنین برام تشکیل شد دو تا سه روزه و ی بلاست که دو بار انتقال دادم جمعه جواب ...

عزمزمه خدا بهت صبر بده خودم پروسه اش رو گذروندم میدونم سخته جواب هم که نگیری سختر؟ ولی امید داشته باش همین که داری تلاش میکنی حتما خدا بهت میده این دفعه نشد دفعه بعد.

یه دختر دارم تا نداره
۱۸ سالمه خیر سرم😂😂😂

سن عقلیتو میگم 🤦🏻‍♀️😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اره خیلی انتظار کشیدم هر ماه که پریود میشدم کلی اعصابم بهم می‌ریخت چقد نذر و نیاز کردم چقد حسرت بغل ...

نگران هیچی نباش

خدا بهترین محافظ آدمه

فقط بیشتر مراقب خودت باش ، به خودت خیلی فشار نیار و بیشتر استراحت کن

کار همه ی منتظرا همینه ، نذر و نیاز ، حسرت بچه ....

الحمدلله که دلت شاد شد

الهی به حق مولا علی صالح باشن و سالم

و به سلامتی بدنیا بیان

قرآن زیاد بخون

مخصوصا سوره های حجرات، قلم ، فتح ، واقعه

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
عزمزمه خدا بهت صبر بده خودم پروسه اش رو گذروندم میدونم سخته جواب هم که نگیری سختر؟ ولی امید داشته با ...

آره

امیدم فقط به خداست

مطمئنم ی روزی منم جواب سختیامو میگیرم

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
ب داییشون رفتن☺😐👌تشکرازت 👏

پز زیر پوستی دادی دیگه😁😁😁

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
دقیقا با صدای بلند کامل توضیح دادم معلممون قرمز شده بود  

😐😐حالا هدفت چیه در آینده با این ای کیو میخوای دکتر شی 😑

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سن عقلیتو میگم 🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشور😂