2777
2789
مگه پا بجز بالا جای دیگم میتونه باشه اصن😶😑🤐نکنه ما اشتبا میزنیم🤣🤣🤣🤣🤣

منم به شک انداخته 😂😂😂 اصلا چند قلویی ربطی به پا نداره 😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرر😂😂😂فقط اون ک گفت پاهاتو..

نه اونی که گفت ما تا الان اشتباه میزدیم انفجار

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
بچه ها استارتر مرده😊😂😂 بخدا نمیدونستم مدا هم میگن درد بجونم

😂😂😂😂احتمالا 16،17سالشه

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
عرر😂😂😂فقط اون ک گفت پاهاتو..

خاک به سرم فقط اونم من بودم که گفتم پاهاتو...  

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
برو پا اونو از سقف باز کن دختر بدوو

اخ اخ یا ابرفرضضضض

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
منم به شک انداخته 😂😂😂 اصلا چند قلویی ربطی به پا نداره 😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم راز دوقلوزاییت چی بود؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏