2777
2789
عنوان

لطفه هر کس تجربه ی سقط داره بیاد

295 بازدید | 30 پست

تو ۵ هفته و ۵ روز با قرص سقط کردم چنتا لخته دفع شد بعدش دردم اروم شد و خونریزی غلیظ دارم اما بعد دو روز درد زیر شکم خیلییییی وحشتناااک گرفتم دارم میمیرم دیروزم باز دوتا لخته خون افتاد ک کوچیکتر بودن ولی همچنان خیلی درد دارم ینی طبیعیه؟تجربشو داشتین؟

سونو هم نمیتونم برم چون خونریزیم قطع نشده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه ربطی به خونریزی داره؟بروسونوشکمی ممکنه بقاقیا داشاه باشی که خیلی خطرناکه

نمیدونم چرت ی عده میگن خیلی زوده باید بعد یه هفته بری و خونریزیت قطع شده باشه؟

بقایا باشه باید کورتاژ شم؟😭

حسابی ورجه وورجه کن بالا پایین بپر پیاده روی کن بقایا بریزه دکتر بهت آنتی بیوتیک میده که عفونت نکنی تخم گشنیز و بومادران دم کن بخور

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
نمیدونم چرت ی عده میگن خیلی زوده باید بعد یه هفته بری و خونریزیت قطع شده باشه؟ بقایا باشه باید کورت ...

منم سقط داشتم منتهی سه بار اینا سونکشدم مطمعنی جنین سقط شد؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
حسابی ورجه وورجه کن بالا پایین بپر پیاده روی کن بقایا بریزه دکتر بهت آنتی بیوتیک میده که عفونت نکنی ...

کلی فعالیت میکنم و دمنوش میخورم ولی دردم گرفتنی ب حدی شدیده فقط داد میزنم

من تو بیمارستان کورتاژ کردم 

باید بری سونو خونریزی داری برو شکمی شاید بقایا مونده باشه

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
منم سقط داشتم منتهی سه بار اینا سونکشدم مطمعنی جنین سقط شد؟

نمیدونم 

میگن وقتی لخته دفع میشه سقط شده 

تو ۵ هفته چجوری میشه؟

من فقط‌لخته دیدم سریعم دفع شد نتونستم ببینم چجوریه ولی ۶_۷ سانت بود

نمیدونم چرت ی عده میگن خیلی زوده باید بعد یه هفته بری و خونریزیت قطع شده باشه؟ بقایا باشه باید کورت ...

خونریزی هم باشه میتونی بری سونوگرافی 

حتما برو دکتر که ببینن چیزی نمونده باشه