2777
2789
عنوان

شغل آنلاین

64 بازدید | 7 پست

بچه ها شغل آنلاین پیشنهاد ندارید مثل ادمینی من یک کار میخوام ولی نمیتونم از خونه بیرون برم

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ی پیج بزن خب چرا ادمین شب ی  تو ک همون زحمتو میکشی چند برابرشو درار

نمیدونم در مورد چی بزارم یا چه جوری کسب درامد کنم بجز تبلیغات

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

نمیدونم در مورد چی بزارم یا چه جوری کسب درامد کنم بجز تبلیغات

ببین تو برو با ی مغازه صحبت کن بگو مثلا فلان قد ارزون تر بده من برات میفروشم و کارای انتقال و ایناشم خودت انجام بده یکم پول اومد دستت دیگه برو بازار بیار😍همین خیلی اسونه

😍 ارزان ســـــــــــــــــــرا😍

🟥آماده همکاری با شما دوستان در فروش🤝🤝🤝🤝🤝

🛑همکاری فروش آنلاین پوشاک بانوان

🟩کاری متنوع و خاص

🟦سفارش انواع لباس های زنانه👌

🟩با بالاترین کیفیت تضمینی و پایین ترین قیمت👌

🟨ارسال درب منزل به سراسر کشور🚚

⬜سفارشات عمده پذیرفته میشود💰فروش بالا و سود عالی

⛔بدون یک ریال سرمایه گذاری سود کنید

لینک واتساپ 👇

https://chat.whatsapp.com/CqGTgbl6LzX7Vxb1U8To7W

جهت همکاری و اطلاعات بیشتر  لطفا پی وی پیام دهید🌹