2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا نشه عزیزم ولی یکم بیشتر به بدنت استراحت بدی بهتر  انشالله زود زود دوباره شازده کوچولوت میاد تو دلت 

دعا کن منم زودتر مامان بشم ۴ ماه قبل تو۶ هفته سقط شد بچم داغونم کرد حسابی

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

متاسفم💔ان شاءالله به زودی پسرت بیاد تو دلت و به سلامتی بغلش بگیری 

حتما زیر نظر دکتر باش 

فکر میکنم تا شش ماه باید صبر کنی بعد اقدام کنی

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
میگفتن زایمان زودرس ریه هاش کامل نشده بعددوروز که تودستگاه بودبچم ازبین مارفت

عزیز دلم خدا بهت صبر بده مگه امپول تشکیل ریه نزدن بهش

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
میگفتن زایمان زودرس ریه هاش کامل نشده بعددوروز که تودستگاه بودبچم ازبین مارفت

عزیزم متاسفم خدا بهت صبر بده سخته چون خودمم بچه ام سقط شده قبلا میفهمم ادم داعون میشه اما انشالا زود زود خدا دلتوشاد میکنه یه نی نی ناز بهت میده انشالا دخترتم شاد و سلامت باشه

انشالاه که خدابه زودی دامنتو سبزکنه ونی نی سالم بهت بده من چی بگم که باکلی امیدوارزورغتم بیمارستان ا ...

انشالله به زودی دوباره میاد پیشت عزیزم ولی اول خودتو تقویت کن به بدنت  برس

چراامپول تشکیل ریه هم سه چهارساعت مونده بودبه زایمانم براخودم زدن ۳دونه بتاامادکتردیگه ای پرسیدم میگفت باید۶تامیزدن برات وامپول فشارهم نبایدمیزاشتی بزنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز