2777
2789

اقا حرف تاپیک قبلی این بود که شما از هر قشری هستین نظرتون محترمه و من به شخصه اصلا نظر نمیدم چه برسه یه تحقیر یا برتر دونستن خودم، هم دوست بسیار مذهبی دارم هم دوست بسیار بسیار ازاد هم ادم متوسط، هر سه مدل رو دوست دارم با هرسه هم وقت میگذرونم، همینکه زدین ترکوندین تاپیک رو نشونه تعصب بی جاست، طرف اومده میگه اتفاقا افراد مذهبی باید خودشون رو برتر بدونن! حرف من دقیقا همین جمله بود! رو چه حساب دقیقا؟ شما الان برید هندوستان نصفشون گاو میپرستن، درسته برید تحقیر کنید یا اونا بیان شمارو تحقیر کنن؟ هرکی یچی میپرسته اونجا و همه بهم دارن احترام میزارن! حالا ما کلا یه دین داریم همونم نمیتونیم باهم کنار بیایم! احترام بزارید به هم، اگه لازم میدونید امر به معروف کنید محترمانه بکنید،  من نوعی ۱۲ سال تو مدرسه حرف از حجاب شنیدم، ینی علمشو دارم در اون زمینه، الان ۲۴ سالمه، ینی سنشو دارم، سرکار رفتم دانشگاه رفتم مسافرت رفتم، با همه نوع آدمی وقت گذروندم، ینی تجربشو دارم! مامانم چادریه عمه ها و همه دور برای چادرین، ینی نمونشو دیدم! خودم عقلم میرسه و خودم تصمیم میگیرم😄 چی بگم والا! 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشد نفهمیدم🙄

تاپبک قبلی راجب تعصب دینی بود، کلی بحث کردن زدن ترکوندن

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بیخیال

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

هیچی نگو کلا ی چیز گفتی تموم شد رفت انقد دعوا ننداز وسط اینا 

چجوری قفل میکردن تاپیکو یادم نیست

چرا انقد بحث رو کش میدین

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️