2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست

مــــــــــــــــــبــــــارک 

به حرف دیگران اهمیت ندید 

همین باشید که هستید. 

بـی شخصیت بودن ساده هست اما اینکه ما به یاد داشته باشیم

اگر علاقه هم نداشته باشیم حس بد رو منتقل نکنیم مثل خیلی از افراد 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی که میگید کی هست چی هست و چیشد ؟  کین اینا آرمی یعنی چی ؟ استارتر توضیح بده ؟ افغان هستند ...

آرمی بودن ربطی به افغان بودن نداره ولی آرمی های زیادی از افغانستان داریم

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣
اشتباه نکن تو از خداهم نمیترسی  وگرنه انقد دل نمیشکستی💔 ما آرمیا تنها امیدو علاقمون بی تی اس ...

کی هستند اینا که میگید اولین باره میشنوم ؟ چکاره ان ؟ افغان هستند شبیه افغان ها هستند ؟

دعا کنید منم مادر بشم به اذن خداوند
آرمی بودن ربطی به افغان بودن نداره ولی آرمی های زیادی از افغانستان داریم

میگم من نمیشناسم آرمی یعنی چی توضیح بدید اولین باره شنیدم این مرده آرمی هستش که استارتر عکس گذاشته ؟ چرا سریع گارد میگیرید پستمو بخون من دفعه اوله دارم میبینم اه 

دعا کنید منم مادر بشم به اذن خداوند
کی هستند اینا که میگید اولین باره میشنوم ؟ چکاره ان ؟ افغان هستند شبیه افغان ها هستند ؟

چرااا گیر دادی به افغان😐

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣
به زندگی خودتون برسید انحراف از پیشرفت در زندگی به هر طریقی ممکنه خودشو نشون بده یکیش میتونه علایق ...

حرفتون حقه ولی نه همیشه .... 

برای رسیدن به هدف ... انگیزه و الگو نیاز هست ... که الگو ،موفق ترین فرد در زمینه خودش می‌تونه باشه که در رسیدن به هدف باعث ایجاد انگیزه میشه . 

خب مرده شبیه افغان هاس میگم این مرده که اسی عکسش رو گذاشته برای کجاس افغان هستش ؟ ای بابا 

اهل کره ی جنوبی هستش

آرمی به طرفدار های بی تی اس میگن

بی تی اس یه گروه کیپاپه

کیپاپ هم یه صنعته

اینی که میگید کی هست چی هست و چیشد ؟  کین اینا آرمی یعنی چی ؟ استارتر توضیح بده ؟ افغان هستند ...

افغاااااان😐😐😐

کره این😐

گروه خواننده کره جنوبی ب اسم بی تی اس ۸ ساله دارن فعالیت میکنن به طرفداراشونم میگن آرمی

BTS 💜 STRAY KIDS 💙 EXO 💛 BLACKPINK 💗 TXT