2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
اع نمیخواد دل بسوزونی ولی فکر کنم اگه اول نمیومدید تو تاپیک بهتر بود  مجبور نبودین هیت بدین

بله حق با شماست بخاطر احترام به صلوات امضات خارج میشم عزیزم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اول حد رو بفهمید ، بعد برید دنبال اینکه بدبختی و خوشبختی رو بفهمید  اگرم بحث نمیکنی اندازه ...

۱ درک نمیکنم چرا با من احساس نزدیکی یا صمیمیت ‌‌‌‌‌میکنید ؟!!!! ، لطفاً از افعال جمع برای مخاطب قرار دادن من استفاده ‌‌‌‌‌کنید و حد خودتونو بدونید ... 

۲ با فردی که ادب و شعور بحث کردن رو نداره و مدام توهین می‌کنه واقعاً چطور میشه بحث کرد ؟!  

۳ باز هم میگم که لطف کنید احترام بذارید به کاربرا و سلیقه شون و در مورد مسائلی که به شما ارتباطی نداره نظری ندید 

۴ من هم به اندازه ی خودم علم دارم هم آگاهی و از همه مهم تر ادب و شعور صحبت 

بنابراین ترجیح میدم با شما بحثی نکنم 

روز خوش بانو

@نی_نی_یار5‍ 

@نی_نی_یار3

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2‍ 

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_شب‍ 

جلوی ایجاد جریان های فراماسونری رو بگیرید

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
@نی_نی_یار5 ‍  @نی_نی_یار3 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 ‍  @نی_نی_یار_41 ‍  @نی_ن ...

پس کی جلوی افرادی که حد خودشونو نمیدونن و تو مسائلی که بهشون کوچکترین ارتباطی نداره دخالت میکنند رو بگیره ؟! 

کاش یاد بگیرید احترام بزارید به سلایق و علایق 

منم آرمی نیستم 

شما که از اولش گفتی آرمی نیستی باشه بابا ما قبول کردیم انقدر اصرار نکن 😅 اینم گوشه ذهنت داشته باش ...

سکوت میکنم ک ب علاقه ی بقیه نگم جریانهای احمقانه😷

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
به زندگی خودتون برسید انحراف از پیشرفت در زندگی به هر طریقی ممکنه خودشو نشون بده یکیش میتونه علایق ...

مقتضای سنشونه بعدا درست میشن

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
مقتضای سنشونه بعدا درست میشن

محترمانه بهت میگم شاید تو هیچوقت نتونی درک کنی بی تی اس و خانواده ی آرمی چه حسی به ما دادن...

آهنگ Not today حال منو خوب کرد، بهم امید داد، اونا سر تا سر امیدن...

الان من تنها دلیلی که برای ادامه دارم اینه که یه روز بی تی اسو ببینم و بهشون بگم که زندگیمو نجات دادن

من قبلا واقعا هیچ مشکلی تو زندگیم نبود و خیلی خیلی به نظر خوشبخت تر بودم از کسای دیگه ای... ولی از درون افسرده بودم، حالم اصلا خوب نبود، خودمو دوست نداشتم

بی تی اس بهم یاد داد خودمو دوست داشته باشم و برای اهدافی که دارم تلاش کنم

در مورد حرفت هم باید بهت بگم یه سرچ در مورد سلبریتی هایی که طرفدار بی تی اس هستن(مثلا آریانا گرانده و جان سینا) بکن، پس فن بی تی اس بودن ربطی به جنسیت و سن نداره

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣