2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست

ای دوستان گرامی به حرف بنده حقیر گوش بدین

یکی طرفدار بی تی اسه یکی طرفدار تتلو یکی طرفدار رپه اصن مهم نیس بخدا هرکی هرکار میخواد بکنه ازش لذت میبره بزار انجام بده بزارین دخترای ۱۵ ساله با افکار تینیجر خودشون تنها باشن اصن این کتابم خیلی خوبه

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
دیوونه خودتی 😡درست صحبت کن @نی_نی_یار_۵تگش کنید بچه ها

@نی_نی_یار۵ 

ایشون توهین کردن باید تعلیق بشن 😊

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای دوستان گرامی به حرف بنده حقیر گوش بدین یکی طرفدار بی تی اسه یکی طرفدار تتلو یکی طرفدار رپه اص ...

تینایج عزیز به درست برس 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
روی مااا؟؟ پس آرمی هستی ؟ دومین موضوعی که کشف شد دروغگویی شما بود  پس دروغم یادتون میدن این د ...

اسکول جان اول ک حتما شفات میده چرتایی ک میگفتی کلی بود دلیلی نداره بیام دروغ بگم ارمی هستم یا نیستم 

نیازم ندارم ک ب ت توضیح بدم و فک نکنم طرفداری همچین گروهی عیب باشه دقتم کنی بالا گفتم تتلیتی هستم 

تینایج عزیز به درست برس  

اوکی میتونیم یه بحث منطقی داشته باشیم؟

دلیل اینکه ازشون خوشت نمیاد چیه؟ نمیخوام اجباری چیزی باشه ولی شاید ابهامی باشه که حل بشه

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
من سلایق شخصیمو برای خودم نگه میدارم و باهاش جریان سازی و تبلیغ برند یا شخص نمیکنم این اصلو یاد بگی ...

اینقد ک عقل داری سلایق شخصی تو واسه خودت نگه داری اینقدم عقل داشته باش کصشراتو پیش خودت نگه دار نمیخاستم بهت توهین کنم مررررسی

@نی_نی_یار5‍ 

@نی_نی_یار3

با جریان سازی و گمراهی برخورد بشه لطفا

امیدوارم یه روز تقاص توهین به اون فرشته هارو ببینی میدونم دستت با نی نی یارا تو یه کاسس

فرشته ها 🤣🤣🤣🤣

رتبه کنکور من تک رقمی بوده اولین فارغ التحصیل پی اچ دی در رشته خودمم که توی این سن دکترا گرفتم اینا ...

خانم مثلا محترم من نگفتم افتخاره ولی شما میگی کسی که اهنگ گوش میده درس نمیخونه و تلاش نمیکنه

نمونه بارزش من

و اینکه همین که من دارم ارزوی خیلیاست.محض پز هم نمیگم مثل شما 

حس امضا ندارم یونو   
اسکول جان اول ک حتما شفات میده چرتایی ک میگفتی کلی بود دلیلی نداره بیام دروغ بگم ارمی هستم یا نیستم& ...

تتلیتی 🤣🤣🤣🤣🤣