2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
آناناس 😅😅😅 اگر بگی عملی شدیم و بنگی بیشتر باور میکنم  آخه دخترای ری... با آهنگ گوش دادن و ...

من ک میگم با اینک تو باز بی ربط یچیزی میگی

20 سالمه

تو دانشگاه ایران سال سوم فیزیوتراپی درس میخونم

مدرک تدریس کتاب های سفیر و هرمس رو دارم

و بهترین افتخارم کمک درسی ب بچه های بی بضاعت بوده

عزیزم به شخصه از 14 سالگی ارمی ام الانم 20 سالمه رتبه کنکورم 2 رقمی بوده  به خود طرف ربط داره& ...

رتبه کنکور من تک رقمی بوده اولین فارغ التحصیل پی اچ دی در رشته خودمم که توی این سن دکترا گرفتم

اینایی که تو گفتی افتخارات نیست یه مسائل پیش پا افتاده ایه که واسه تو افتخاره 

از افتخاراتت بگو عزیزم آرمی جان 😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آناناس 😅😅😅 اگر بگی عملی شدیم و بنگی بیشتر باور میکنم  آخه دخترای ری... با آهنگ گوش دادن و ...

خودت به همه اینا جواب بده

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
اگه اون یه نفر تویی من واسه هدایت تو نیومدم تباه 😅😅😅 کلا من واسه هدایت نیومدم وگرنه زبونم نرم تر ...

@نی_نی_یار5

این زیاده، روی نیست؟؟ 

چرا رسیدگی نمیکنید؟ 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
رتبه کنکور من تک رقمی بوده اولین فارغ التحصیل پی اچ دی در رشته خودمم که توی این سن دکترا گرفتم اینا ...

برو بینیم بابا😂کمتر از این دروغای شاخ دار بگو

امکان نداره رتبه تک رقمی کنکور انقد بیشخصیت باشه😑

همین ک تونستیم بدون توهین با شما صحبت کنیم و باعث شد شما به هر توهینی چنگ بزنید برای ما کافی بود تا ...

اون غلطی که کردی اصل توهین بود 

پس علیه السلام نشو بچه جون

وقتی در کنار اسامی بی ارزش و پستی مثل بی تی اس و آرمی و کوفت و زهرمار میگی برو قرآنتو بخون یعنی اونارو از قرآن بالاتر میبینی که البته هیچ تعجبی نداره

فقط خواستم بدونی تو که اندازه توهین نیستی ولی نتونستی توهین نکنی منم اگر کردم خوب کردم حتما لازمتون بوده 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
ممنونم💙🧚‍♀️ ولی نمیتونم جلوی توهین به کسایی ک زندگیمو تغییر دادن سکوت کنم🙂⚡

سکوت کردن در بعضي مواقع خیلي بهتر از بحث همراه با توهينه.بگذار دیگران قضاوت کنند.مسلما در آخر حرف درست و منطقي پیروز خواهد شد.نه تعصاب بيجا و دلایل کاملا واهي.

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛
این کلمه جریان سازیو کی بهتون یاد داده    

از همین جاهایی که یاد گرفتم که از شما یه نسخه انسان با کپی از روی هم درست کرده 😅😅

اسی اشتبا کردی قفل کن تایپکو هر کسی ی عقایدی دارهو نمیشه طرز فکرو عقیدشو عوض کرد منم همیشه تایپکایی برا جانی میزنم قفل میکنم چون بالاخره یکی هس ک خوشش نمیاد 

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤