2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شخصه فن 70 ساله هم دیدم  بی تی اس بزگترین فندوم دنیارو داره اهنگاشون همه از امید به آیندس ...

بازم بگو چون این چیزایی که گفتی حداقل وظایف یک انسانه که انسانیت داره و هیچ دلیل محکمی نیست که یه خواننده که اینکارو میکنه آدم خاص و خارق العاده ای باشه اغلب هنرمندان واقعی و خیلی از به اصطلاح هنرمندان اینکارارو برای بالا بردن محبوبیت و طرفداراشون و حتی بدست آوردن پول و قدرت میکنن

مشکل از شماست که کم دیدید فکر میکنید اینا از پشت فیل افتادن 😅😅

بابت زمان هایی که ازین طرفداراشون هدر دادن و بچه هایی که بجای درس و کمک به پدر و مادر و نابغه شدن و مفید بودن و اختراع و محبت به همسر و تربیت فرزند و کار و زندگی و ... نشستن آهنگهایی رو گوش دادن که حتی از گوشه اتاق بلندشون نکرد و توی توهمشون گفتن ما داریم خودمونو دوست میداریم ازینا بگو 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بسی لذت بردم از اینک فهمیدم خیلیا هستن ک هم احترام بلدن هم سواد تحقیق

و تاسف خوردم برای کسایی ک بلد نیستن صحبت کنن و میخوان با توهین عقایدشونو تحمیل کنن

این افراد خیلی ناتوانن خیلی ضعیفن

اذیتشون نکنید  

بازم بگو چون این چیزایی که گفتی حداقل وظایف یک انسانه که انسانیت داره و هیچ دلیل محکمی نیست که یه خو ...

حداقل وظیفه انسانیت یعنی احترام 

ک اونم شما از پسش برنیومدید

چیزی ک اسمشو توهم گذاشتید عملی کردیم   

بازم بگو چون این چیزایی که گفتی حداقل وظایف یک انسانه که انسانیت داره و هیچ دلیل محکمی نیست که یه خو ...

عزیزم به شخصه از 14 سالگی ارمی ام الانم 20 سالمه رتبه کنکورم 2 رقمی بوده 

به خود طرف ربط داره 

شما هم مخالفی بفرمایید بیرون  

حس امضا ندارم یونو   
میدونی من چندساله فنشونم؟ 😂 شما برو قرآنتو بخون اینجا چیکار میکنی؟ 

قرآن که سرجاش 

توکه شعور داری به مذهب دیگران توهین نکن 

به دومین هدفم که شناسوندن شما و امثال شما بود به خودتوتو بقیه رسیدم

پس انقدرام آرمی بودن انسانتون نکرده 😅😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
قرآن که سرجاش  توکه شعور داری به مذهب دیگران توهین نکن  به دومین هدفم که شناسوندن شما و ...

همین ک تونستیم بدون توهین با شما صحبت کنیم و باعث شد شما به هر توهینی چنگ بزنید برای ما کافی بود تا بفهمیم کارمون درسته 

الان این ارمی و بی تی اس هیچی  ت ی خاننده بگو ک قبولش داری؟؟؟ فک نکنم شما اصلا قبول داشته باش ...

من سلایق شخصیمو برای خودم نگه میدارم و باهاش جریان سازی و تبلیغ برند یا شخص نمیکنم

این اصلو یاد بگیرید درگیریاتون کمتره