2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲و منی ک دیگه نمیدونم چی بگم در برابر این تعصب شون  

ی وقتایی دوس دارم بگم بکشید بیرون

میدونی مشکل اینه 

نمیرن دنبال چیزی

همین bts چند روز پیش تو امریکا ارتیست سال شد 

و خب ی گروه جهانی هستن

و تاسف اوره اینجا معدود افرادی هستن ک طرفدار نیستن ولی میشناسن

و ی گارد خاصی دارن

بگم واست؟؟  اونا چیزایی و یادمون دادن ک تو هیچ کتابی ننوشته اهنگشون همش از امید به آیندس و دو ...

عزیزم چیزایی که داری بهشون افتخار میکنی ۱۴۰۰ سال پیش به اجداد ما یاد دادن و ما داریم ازش استفاده میکنیم و زندگی خوبی داریم خداروشکر (نسل در نسل )

انگیزه ، اینکه خودتو دوست داشته باشی تعیین هدف ارزش انگاری و معنا دهی همه ش در اسلام و قرآن هست

آن چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد البته اگر داشته باشید،

شمام به این مسیر ادامه بده تا اینا برن عاشق یه سری دیگ

ه بشی 😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
اقا من ارمیا رو درک نکردم  چند تا اهنگ خوب بگو ارمی بشم

به مفهموم اهنگ بیشتر توجه میکنم تا خودش😂

البته بی تی اس پر افتخار ترین گروه دنیا در صنعت موسیقیه

چه سبکی دوست داری معرفی کنم؟ 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
ی وقتایی دوس دارم بگم بکشید بیرون میدونی مشکل اینه  نمیرن دنبال چیزی همین bts چند روز پیش تو ...

ب قول خودشون عقل شون ی جایی جا مونده 😂💔

عاقا طرفدار نیستی قبول حداقل هیتر کسی نباشید این بده

برید راجبش تحقیق کنید دیدی اگه بده اگه چیزه خوبی نمیگه بعد بیا بگو چمیدونم شیطان پرستن چمیدونم به درد بت ساختن نمیخورن 

دسته ای بی مصرف ؟!  هنرمندان شدن بی مصرف پس !  عجب

هنرمندان زیادی داریم همشون مفید نیستن اساسا با هنر خیلی کارا میشه کرد گاهی هنر نه تنها بی مصرف و منفعله بلکه آسیب رسانه گلم 😊

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
عزیزم چیزایی که داری بهشون افتخار میکنی ۱۴۰۰ سال پیش به اجداد ما یاد دادن و ما داریم ازش استفاده میک ...

میدونی من چندساله فنشونم؟ 😂

شما برو قرآنتو بخون

اینجا چیکار میکنی؟ 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
🥲بت نساختن فقط طرفدار شدن متاسفم که فکر میکنین هرکسی طرفدار کسی بشه بچه است 🥲

متاسف بمون عزیزدلم 😅

هنرمندان زیادی داریم همشون مفید نیستن اساسا با هنر خیلی کارا میشه کرد گاهی هنر نه تنها بی مصرف و منف ...

الان این ارمی و بی تی اس هیچی 

ت ی خاننده بگو ک قبولش داری؟؟؟

فک نکنم شما اصلا قبول داشته باشین کسیو