2789
عنوان

ببخش چون👇👇👇

130 بازدید | 7 پست

ببخش چون :

تا وقتی نبخشیده‌ای انرژی حیاتی‌ات را صرف آن اتفاق می‌کنی.

تا وقتی به آن فکر می‌کنی، در جایی از وجودت نیرویی تو را بسته است که امکان حرکت را از تو می‌گیرد.

وقتی نمی‌ بخشی لیاقت دریافت خودت را از هستی پایین می‌آوری.

وقتی نبخشیده ای، نمی‌توانی گذر کنی و در همان جا از هستی باقی می‌مانی.

ببخش تا آزاد شوی.

هیچ جا ارزش ماندن ندارد. همه جا فقط مکانی برای گذر است تا رسیدن به لا مکان.

به خاطر خودت ببخش نه هیچ‌کس دیگر.

چون می‌خواهی خودت را دوست داشته باشی و نهایت خودت را ببینی.

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

نمیتونم😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیتونم😐

ولی جدا کینه و اینا قلب ادم را قفل میکنه و مانع جاری شدن انرژی حیاتی در درون ادم میشه من که خوشبختانه کینه ای نیستم الان هم یکی چند وقت خیلی رو اعصابم بود تصمیم گرفتم باهاش حرف نزنم که نتونه اذیت کنه ولی کینه ندارم تازه تو دلم دوسشم دارم😁چون تا زمانی که تنفر و کینه داشته باشم بیشتر سمت خودم جذبش میکنم رفتارهای بدش را

شما میدونید چجوری؟ من چند ماهه درگیرشم هر دفعه میگم بخشیدم اما می‌دونم زبانیه از ته دل نیست

ببین عزیزم نبخشیدن ما باعث نمیشه طرف مثلا خوشش نباسه و ضربه بخوره فقط ماییم که اذیت میشیم. چرا من بیام کسی که به هر دلیلی لطمه ای بهم زده تازه بیام بواسطه کار اون خودم هم بیام درونم انباشت انرژی منفی کنم. اینجوری بار این کار دو برابر میشه هم انرژی منفی رفتار اون شخص هم انرژی منفی ناشی از کینه در وجود من. بر عکس اگه بیای وقتی کار اون طرف واست یاداوری شده تو دلت حستو را خوب کنی و بگی دوستت دارم می بینی چقدر حالت خوب میشه.

من یک جمله طلایی خودم دارم اونم اینه چرا سلولهای مغزم را اختصاص به ادمای بیخود اطرافم بدم

ولی جدا کینه و اینا قلب ادم را قفل میکنه و مانع جاری شدن انرژی حیاتی در درون ادم میشه من که خوشبختان ...

زبون ندارم تا بتونم محبت میکنم ولی نمیتونم بگذرم خیلی درحقم بدی کردن دلیل نگذشتن ازشون فقط و فقط دیدن زجرشون تو اون دنیاس وگرنه این دنیا که نمیتونم کاری کنم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
زبون ندارم تا بتونم محبت میکنم ولی نمیتونم بگذرم خیلی درحقم بدی کردن دلیل نگذشتن ازشون فقط و فقط دید ...

من حتی به اون دنیا هم فکر نمیکنم. هر شخصی هر رفتاری کنه انرژی تو زندگی خودش برمیگرده چه اینجا بسوزه چه اون دنیا به حال من فرقی نمیکنه