2777
2789
عنوان

دوستای دخترم

2900 بازدید | 30 پست

دخترم 13سالشه 

بعد دیروز یکی از دوستاش استوری گذاشته بود 

دختره با تاپ شلوارک بود و رژ لب قرمز و سایه و خط چشم و اینا بعد دابسمش گرفته بود هرروزم بیرونه با دوستاش استوری میکنه تو واتساپ 

بعد دخترم میگه مامان ببین چه جوری میگرده هفت قلم ارایش میکنه میگه من دوست ندارم مثله این باشم ک بقیه ببین پشت سرم حرف بزنن اما ببین اونوقت من شالم ک میره عقب چشم غره میری بهم

میگه چرا همسن و سالای من باید با هودی و شلوار لی کوتاه برن بیرون اونوقت من یه مانتو دارم میگم برام مانتو جلو باز بخرید میگی نه زشته

حالا حرف من من بهش میگم اون خانوادش اینطوریه الان بری مامانشو نگاه کنی میبینی از خودش بدتره 

من تیپ خودم اینه ک یه مانتو یه شلوار با روسری طوری ک موهام اصلا پیدا نیس 

شوهرم از مانتو جلو باز بدش میاد که برای دخترم بگیره 

حالا من چیکار کنم 

تیپ دخترمم مانتو و شلوار با شال حالا شالشم عقب میزاره 

الان جامعه یه جوریه که اصلا خیلی بد شده 

فقط میتونم بگم خدا به دادمون برسه صاحب اصلیمون بیاد

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

دخترتون هنوز بچس نزارید عقده بمونه تو دلش بزار تیپایی که دوست داره بزنه ولی آرایش رو اجازه نده یکم بزرگتر شد اونوقت نزار جلو باز بپوشه یا شالش عقب بره الان سنی ندارن که

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خیلی بده 

شما خانواده نرمالی هستید 

به نظر مخالف اینجا دقت نکن 

بزار آزاده باشه 

عقده ای میشه ای و...

نخیرم 

اتفاقا کار درست رو شما میکنید

فقط با دخترت رفیق باش 

به شوهرت بگو 

بهشون محبت کنید 

موفق باشی 

دخترتون گفته نمیخوام مردم پشت سرم حرف بزنن؟!

قدم اول بهش یاد بدید حرف مردم نباید براش مهم باشه و توزندگیش تاثیر بزاره!

بچه ۱۳ ساله چرا باید به حرف مردم فکر کنه؟!

قصد جسارت ندارم ولی درستش این بود بجای اینکه اجبارش کنین از بچگی فقط دلایلشو بهش بگین و جوری بارش بیارین که متوجه شه دلیل حرفاتونو

خونواده من چادرین مذهبین ولی تا حالا حتیی یکک بار به من نگفتن چادر بزار سرت

از وقتی بچه بودم مامانم برام میگفتش که چرا چادر میزاره منم خودم عاشق حجاب شدم، متوجه شدم که اینطوری به نفعمه

من خودم چادری هستم

ولی اصلا به دخترم سخت نمی‌گیرم

شوهرم هم دوست نداره بی‌حجابی

میگم خودت برو بش بگو، من کاری ندارم

فقط به دخترم میگم، جوری نباش که مثال بقیه بشی

مانتو کوتاه و شلوار کوتاه و موی بیرون هم اصلا هیچی گیری نمیدم

آره خیلی بده  شما خانواده نرمالی هستید  به نظر مخالف اینجا دقت نکن  بزار آزاده باش ...

الان دختر من 13سالشه

دیگه از این ازاد تر که تا سن 12سالگی بدون روسری میرفت بیرون؟ این دختر اول منه منم روش حساسم تو خانواده هم همه ی هم‌سناش پسرن نمیتونم بزارن عین دوستش بشه شاید خانواده اونا با ما زمین تا آسمون فرق کنه

یه سرافن بافت تا رو زانو .... ویه مانتو جلو باز ک یه غزن هم بخوره براش بگیر 

بذار چشم باباش عادت کنه ، بعد غزنش هم نزنه 

منم  با حجابم ، از وقتی مانتو جلو باز اومده یه مانتو دکمه ای نخریدم ،چون احساس میکنم جلو باز ها  با سرافن ، رو زانو خیلی با حجابترن ،

نه پهلوهات مشخصه ، نه اونقدر میچسبه بهت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

قصد جسارت ندارم ولی درستش این بود بجای اینکه اجبارش کنین از بچگی فقط دلایلشو بهش بگین و جوری بارش بی ...

لان دختر من 13سالشه

دیگه از این ازاد تر که تا سن 12سالگی بدون روسری میرفت بیرون؟ این دختر اول منه منم روش حساسم تو خانواده هم همه ی هم‌سناش پسرن نمیتونم بزارن عین دوستش بشه شاید خانواده اونا با ما زمین تا آسمون فرق کنه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز