2777
2789
عنوان

ت جاوز ب پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خودته درسته رفتارش باهات چطوریه؟؟

بشدت ادم خوبیه فرشتس 

تالا کسی اینقد احترام منو نداشته که ایشون داره

ولی یه غم تو چششه امشب دیدم خیلی تو خودشه کنارش نشستم دستاشو گرفتم گفتم عزیزم هر چی هست میتونی بم بگی اشک چشاش امون نمیداد بعدش هم رفت گفتم بریم مشاوره گفت سارا خودمو میکشم ب کسی بگی خیلی از لحاظ روحی ضعیفه

میشه کمکم کنین از وقتی فهمیدم نتونستم اروم بگیرم!؟ 😔

قبل از اینکه این قضیه رو بفهمی ، رابطه چجوری بوده ؟؟ آیا پسر همیشه حالت افسرده و زیادی لوس داشته ؟ یا برعکس حالت های زورگویی و پرخاشگری داشته ؟ کیفیت رابطه چطوری بوده ؟ 

عزیزم بره مشاوره حتما

تاکیددددد کن به دوستت که بره ، شاید اصلا این اقا سر این ماجرا نتونه حتی ارتباط داشته باشه چون خاطره بدی داره یا مشکلات دیگ

این حرف اونقدری جدی هست ک پیگیری کنه

ببینه تاثیر بدی روی اقا هنوزم داره یا ن فقط یه خاطره بده

بعد قرار نیست علت مشاوره رفتن رو بگه ک پسره نیاد

مشاوره قبل ازدواج رو خیلیااااا میرن اصلش هم همینه

جدا جدا هم صحبت میکنن اولش

دوست شما بگه ک اقا همچین حرفی زده امارش رو دربیارن بگن بهش ک فردا نکنه یه وقت توی زندگی به مشکل بخورن

عذر میخوام عزیزم

اما این قضیه چون تابوئه توی ایران دست کم گرفته میشه

توی ایران به شدتتت مشکلات جنسی هستش

خیلیا طلاقشون سر مسائل جنسین 

چرا چون اولش تابوئه کسی سوالی نمیپرسه

بعدش میفهمن طرف تازه چیکارست

ولی کار از کار گذشته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

قبل از اینکه این قضیه رو بفهمی ، رابطه چجوری بوده ؟؟ آیا پسر همیشه حالت افسرده و زیادی لوس داشته ؟ ی ...

لوس نبوده راستش افسرده هم نبوده 

خیلی مظلوم خیلی بیش از حد مظلوم سر ب زیره فک کنم یذره افسردس و چن بار یهو تصویری زدم بهونه اورد چشام میسوزه و اینا مثل تو خونه خودشون گریه میکنه دو سه ماهی یبار یهو اینجوری میشه

میترسم

خودت تنها برو مشاوره و کمک بگیر . 

اگر آدم خوبیه و موقعیتش اوکیه و اون قضیه رو فقط از روی ناراحتیه لحظه‌ای بهت گفته و کسی از قضیه خبرنداره ، بازم فکراتو بکن و خوبی و بدیهاش رو بسنج و عجولانه رفتار نکن 

خودت تنها برو مشاوره و کمک بگیر .  اگر آدم خوبیه و موقعیتش اوکیه و اون قضیه رو فقط از روی نارا ...

دوسش دارم خدایی ولی میترسم از این قضیه میترسم سر بچه خودمون هم اینکارو بیاره انتقام از گذشته خودش بنظرتون احتمالش هست

لوس نبوده راستش افسرده هم نبوده  خیلی مظلوم خیلی بیش از حد مظلوم سر ب زیره فک کنم یذره افسردس ...

ببین اگر مظلومیتش در حدیه که اکثر مواقع دیگران به راحتی حقش رو پایمال میکنن و یه جورایی زیاد باعرضه‌ نیست، این ادم مناسب ازدواج نیست ‌. اما اگر مظلومیتش و سکوتش فقط بابت افسردگیشه ، کمی صبر کن و مشاوره پیش از ازدواج برید و بعد تصمیم بگیر 

دوسش دارم خدایی ولی میترسم از این قضیه میترسم سر بچه خودمون هم اینکارو بیاره انتقام از گذشته خودش بن ...

نه این دیگه چرت و پرته دوست خوبم . اون ادم اسیب دیده ، مجرم نیست که بیچاره 

ببین اگر مظلومیتش در حدیه که اکثر مواقع دیگران به راحتی حقش رو پایمال میکنن و یه جورایی زیاد باعرضه‌ ...

نه پایمال نمیکنه کسی حقشو 

مظلومیت در حد اینه که کاری به کسی نداره مثلا باهاش دعوا کنی هیچی نمیگه

نه پایمال نمیکنه کسی حقشو  مظلومیت در حد اینه که کاری به کسی نداره مثلا باهاش دعوا کنی هیچی نم ...

من از حرفات اینطور برداشت کردم که ایشون در کل درونگرا و صبور و ساکته . درسته ؟ 

وجهه‌اش توی اجتماع و خانواده چطوریه؟ قابل قبول و محترمه ؟ رابطه‌اش با خانوادش چطوره ؟ به هم احترام میذارن؟