asal2313 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 47 عنوان بادکش 879 بازدید | 15 پست سلام بچه ها بادکشی شکم تاثیری برای لاغری شکم داره؟ 1400/09/14 | 02:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92408 بادکش کلا له چه درد میخوره؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92408 برای ادم سالم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
tafitaaaa عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 6410 😂 😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙 گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
asal2313 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 47 بادکش کلا له چه درد میخوره؟ فکرمیکنم برای دردهای عضلانی خوبه.میگن شکم روهم خیلی لاغرمیکنه
asal2313 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 47 چی هست حالا لیوانه روی شکم میذارن بادکشی میکنه میگن خیلی لاغرمیکنه
aylin_m7776 عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1159 لیوانه روی شکم میذارن بادکشی میکنه میگن خیلی لاغرمیکنه چه جالب نشنیدم عزیزم خدایا شکرت❤
asal2313 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 47 چه جالب نشنیدم عزیزم خیلی میگن خوبه هفت هشت سانت ازدورکمر کم میکنه
دخترالبالو عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2163 من بادکش گرم انجام میدم برای گرم کردن رحم برای هر جایی از بدن فرق داره کمر و پشت ساق پا قد و بلند میکنه و...
asal2313 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 47 من بادکش گرم انجام میدم برای گرم کردن رحم برای هر جایی از بدن فرق داره کمر و پش ... برای رحم شماروی شکمت میذاری؟
پادشاه_مهر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1853 من تاحالا نشنیدم کسی برای لاغری و کاهش دور شکم از بادکش استفاده کرده باشه من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟ با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫
دخترالبالو عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2163 برای رحم شماروی شکمت میذاری؟ زیر شکمم اول با روغن سیاهدانه چرب میکنم بعد نقطه های مشخصی میزارم تا ۵دقیقه
asal2313 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 47 من تاحالا نشنیدم کسی برای لاغری و کاهش دور شکم از بادکش استفاده کرده باشه منم نمیدونستم یه دکتری صحبت میکردمیگفت فقط برای لاغری شکم بادکش خوبه.بقیه کارها الکیه
asal2313 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 47 زیر شکمم اول با روغن سیاهدانه چرب میکنم بعد نقطه های مشخصی میزارم تا ۵دقیقه چندوقته؟لاغری احساس نکردین؟