2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

81 بازدید | 12 پست

دخترم چهار ماهش وقتی ب دنیا اومد بعد پنج روز زردی ش شد ده بعد دکتر گفت خودش برطرف میشه بعد منم بیخیال شدم بعد تو ی ماهگی بردم پیش ی دکتر دیگ گفت زردی داره بهش شربت داد منم همشو دادم بعد تو دوماهگی آزمایش زردی دادیم چهار بود بعد آزمایش کبد و تیروعید و ادرار دادیم خداروشکر مشکلی نداشت دکتر گفت آزمایشات سالمه و زردی هم کمه خودش برطرف میشه حالا چند روز استرس دارم نکنه زردی ش مونده دلم نمیاد ببرم ازش خون بگیرم ببینم تموم شده یان بنظرم شما چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من برای مراقبت فسقلیم از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبی گهواره اینه که کاملاً متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. حتی برای خانومایی که تازه باردار شدن هم مناسبه و میتونن با مادرای دیگه هم ماه خودشون صحبت کنن و تجربه کسب کنن و یا تجربه خودشونو در اختیار بقیه بزارن .خوبیش اینه حتی تاریخ دقیق سن بارداریت و یا نی نیت رو هم حساب میکنه هرهفته هم والد دانا معرفی میشه😍

گهواره رو از لینک زیر دانلود کن

https://gahvare.net/i/6190614e2f9a0

یعنی زرد نبود که بی خیلل شدی؟ البته زردی داروی خاصی نداره خودش بر طرف میشه ، ولی شما باید هفته ایی ی ...

ن صورتش زرد نبود ولی شکمشو فشار میدادم ی کوچولو زرد میشه بعد دلم نمیومد ازش خون بگیرن

ن صورتش زرد نبود ولی شکمشو فشار میدادم ی کوچولو زرد میشه بعد دلم نمیومد ازش خون بگیرن

این دلسوزیا خدایی نکرده کار دستتون میده. یه سوزن نازک به کف پا دل نیومدن نداره گل من . سلامتی فرزندت از دل خودت که مهمتره . خیلی عوارض جبران ناپذیری داره زردی. خدایی نکرده به مغز اسیب میرسونه

2790
2778
2791
2779
2792