2777
2789

از چی ناراحت و عصبانی هستی گلم ؟

بشین ریشه عصبانیتتو پیدا کن هر چی هشم عصبانیت نسبت به هرچیز و هرکسی داری بنویس روی برگه یا توی گوشیت و بعدش پاره یا پاک کن 

هم میدونی مشکل چیه هم راه حلش پیدا میشه هم آروم میشی 

یاعلی مدد

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به لحظه ای که دنیااومد فکرکن  اونوقت حرصتو خالی نمیکنی سر بچه

دارم فکر میکنم ولی الان یه انسان بیشعورم که درک نداره .. خاک تو سرم .. لایق هیچی نیستم حالم از خودم بهم میخوره که انقدرر بی احساسم

نمیشه .... الان پسرم نمیخوابه هی اذیت میکنه منم هی بهش میتوپم میزنمش .. حالم این  وضعیتم بهم می ...

میفهمم منم چندروز پیش اینجوری بودم میگفتم کاش دخترم پیشم نبود سر شده بودم دوست داشتم فقط به یه نقطه خیره بشم ولی دخترم‌نمیذاشت که

خواهر منم امشب خیلی عصبی بود بچشو زد خیلی بد منم عصبی شدم زدمش خواهر بزرگترم بود نمیدونم یهو خیلی قو ...

گفتم جرات داری با هم قد خودت دعوادکن سر بچه خالی میکنی من حامله هم بودم نمیدونم چرا یهو انقد زورم زیاد شد از گردن گرفتم بلندش کردم پرتش کردم اونور پشیمونم نیستم

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒

سلام خانوم

امیدوارم حالت خوب شه 

ببین عصبی بودن تو باعث میشه حال روحی خودتو و خانوادت بد شه اینا فردا پس فردا هزارتا فشار عصبی و تشنج ازت میاره مجبوری میشی روزی هزارتا قرص فشار عوارض دار بخوری کنار اونا خواب و خوراک و اعتماد نفس و زندگی کردن رو از بچه و شوهرت میگیری و بهشون استرس رو هدیه میدی 

. من خودم الان دانشجو علوم قضایی هستم ولی خیلی دو دلم‌از رشتم بخاطر همین خیلی عصبی هستم این روزا ولی دلیل نمیشه حال بقیه رو خراب کرد .

امیدوارم حالتون خوب شه یه لیوان آب بخورین نفس عمیق بکشین درست میشه انشالله 

به این فکر کن که یه موجود معصومو مظلوم رو مورد آزارو اذیت قرار میدی که جز تو کسی رو نداره پیشش احساس ...

با خوندن اینا بیشتر از خودم متنفر میشم .. دلم گرفته خیلی .. یه انسان عصبی و زود جوش پرخاشگرم .. خیلی تنهام کسیو ندارم که باهاش درد دل کنم

نمیدونم .. هر چی باشه همسرمه .. من تو عصبانیت بهش فوش میدم ولی بعدش پشیمون میشم

احترام رو نشکنین هیچ وقت هرچی هم باشه بالاخره از ته دل دلسوز شماس صد در صد شما هم‌همینطورید اینام نمک زندگیه دیگه با یکی دوتاش نمیشه جا زد هنوز شادی و غمای زیادی هست ک تو اونا باید خودتون رو بهم نشون بدین🤓🤒😁