2777
2789

تو اینترنت سرچ کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شمالیم اول اینکه باید گردورو قشنگ بسابی تا روغن بده بعد ابو گردو قشنگ حل کن بارب الوچه و رب انار من میریزم شوهرم ترش دوس داره با رب گوجه قشنگ دوساعت جوشیدمرغم یکم سرخ میکنم میندازم توش تا ۴ ۵ ساعت قشنگ باشعله کم روغن بیوفته

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

گردو رو با اب سرد دوساعت بزار بعد بهش رب انار ترش بزن با نمک و فلفل بعد مرغها رو سرخ کن بریز داخلش با زردچوبه باز ۲ ساعت بزار تا جابیفته حالا من مادر همسرم اردک  و غاز رو سرخ نمیکنه میریزه

خدایا شکرت 

حالا بعضیام ربو سرخ میکنن ولی ما ن خود روغن گردورو دوس داریم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

گردو رو خوب اسیاب میکنی تفت میدی اب میریزی زیرشو کم میکنی میزاری خوب جا بیافته
مرغ نیم پز شده میریزی توو گردو ها رب انار ملس
اخرشم با چندتتا یخ شوک میدی بهش
الو سیاهم بریز تووش
پیاز میاز نزنیا   

منم اهوازی ام

فسنجون همیشه بامرغ خوردم

پیاز نگینی سرخ کن رون مرغ یاسینه تکه تکه شده رو روش سرخ کن

گردو تیره نه اون گردویی که باپنیرمیل میکنی رو دوبارچرخ کن

بریز روش وآب جوش اضافه کن بزارتابپزه وغلیظ بشه سپس رب انار اضافه کن جاافتاد شکر اضافه کن به دلخواه 

اگه ترش میخوای شکرنزن اگه ملس کمی شکر اگه شیرین شکر بیشتر

همین