2777
2789
عنوان

خوبی مردها یا زن ها

117 بازدید | 12 پست

هر چی بیشتر دقت میکنم به نظرم خانم ها ذات بهتر و پاک تری دارن ، آقایون خیلی صاف و ساده نیستن بیشتر گرگ و موذی هستن ، مرد خوب نداریم 

لبخند بزن   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین جفتشون بد هست الان شما روابط خانوما با هم رو در نطر بگیر همش ب فکر اینن ک ب فلانی پز بدن یا ازش کم نیارن یا تو روی هم لبخند میزنن پشت سر طرف بدش رو میگن ولی مردا بیشتر عوصی بازیاشون جنسیه ک واقعا رو مخه 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

هردو بدی و خوبی دارن احتمالا برا خیلیا کفه مرد سنگین تره اما خب زن بدهم کم نیس الان ی زن تو ذهنمه خدا سرعقل بیارش اگ ن زمین بزنتش

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻  

خیلی قطعی نیست 

ولی منم امشب دلم با همسرم خوشحال و صاف نیست 

همین حسی که شما گفتی  رو دارم نسبت بهش 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

داریم هم مرد خوب داریم هم زن بد‌. ولی بازم زن بد هم مادر باشه مادری میکنه دلسوز. زن اخلاق ذاتش زیباترازمرده زن وجودش احساس احساس زیبا. مردا ک بیشتراز زنا ازعقلشون استفاده میکنن بعضی جاها عقل میگه رحم نکن ولی احساس رحم میکنه. ی استاد مرد داشتیم میگفتم زن زیباترین خلقت خداست ازهمه لحاظ نمونش حضرت زهراست وویژگی های ایشون رو بیان کرد و گفت زیبا بمونید خلاف فطرتون عمل نکنید 

منطقی نیس 

از نظر فطرت و ذات مردا و زنا برابرند فقط جامعه و فرهنگ خودمون هست که باعث نابرابری بین زن و مرد میشه

که اینم فرهنگیه که توسط خود مردم درست شده نشون میده که مردم ما درک درستی از زندگی ندارن