2777
2789
عنوان

هی خدا دلم پره😭😭😭😭

254 بازدید | 44 پست

شمام شوهراتون طرف خانوادشونو میگیرن ؟؟؟شوهرمن قبلا اصلا اینجوری نبود الان دوساله خیلی عوض شده مثلا خواهرش کلی حرف بارم کرده دوهفته پیش منم احترامشو نگه داشتم چیزی نگفتم بعد الان دیروز میگف پاشوبریم خونشون گفتم اولا بچم سرما خورده ثانیا من خونه اون چیکاردارم؟؟؟برم ادامه حرفاشو بگه؟؟گفتم یکم طرف من باش میگه توچرا اون خواهرمه😑😑😑حالا خواهراشم دوسش داشته باشن یه چیزی 😑😑😑حالا امشب ازسرکاراومد نه با من حرف زدنه با بچه😣رفت اون یکی اتاق خوابید 😔😔اصلا خیلی اعصابم داغونه یکم دلداریم بدین چیکارکنم با این ؟؟؟میگم خانواده شوهرم خیلی اهل دعا واینان نکنه دعایی چیزی گرفتن که این روزبه روز اخلاقش بدمیشه 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجا جواب خواهرشوهر با خنده بده به شوهرت بعد چیزی نگو مردا اعصاب ندارن هر چقدر بگی بر علیه خودته وبه نفع خواهرشوهر ،الانم خودتو ناراحت نکن با بچت بازی کن و بخند شوهرت خودش میبینه تو که با بچه خوشی اونم تنهاست میاد پیشتون

اسم خواهرش جلوش نیار . میرفتی اما گرم نمیگرفتی معمولی

من گرم نمیگیرمم متلکاشونو میگن سن مامانمو دارن چیزی نمیگم اون سری باباش گف بچتونو به زور دکترا درست کردین همش مریضه  خواهرشم میگفت میگم برا فلانی (اسم منو آورد)میخوای مال جمع کنی ؟آخه یکی نیس بگه فعلا که توخواهرشی داری شوهرمنو تیغ میزنی هی پول میخوای ما کی از بابات پول خواستیم که😑😑متنفرم ازشون ولی این شوهرعوضی من اصلا نمیفهمه همش میگه چی گفتن که؟؟؟شما توروخدا ببین اینا حرف کمیه؟

کمی سیاست داشته باش خوشگل من.هیچ‌موقع بد خانوادش رو پیشش نگو ولی به خانوادش بی اعتنایی کن،همونجا هم ...

آخه بریدم دیگه از وقتی عروسشون شدم همش از حسادت حرفای نامربوط میگن بازقبلا شوهرم طرف منومیگرفت میگفت وای حرف زدن ولی ول کن واینا الن میگه چی گفتن که؟؟پایین نوشتم چی گفته بودن اون سری حالا اینا فقط برا یه روزشونه آخه منم دیگه تحلم تموم شده 😣

منوهیچی حساب کرده دیگه😑

بایدبهش میگفتی

میگفتی درسته اون خاهرته ولی منم همسرتم کسیکه داری باهاش زندگی میکنی مادربچت کسیکه قراره تااخرعمرپیشت بمونه وباداشتنونداشتنت بسازه 

🦋
همونجا جواب خواهرشوهر با خنده بده به شوهرت بعد چیزی نگو مردا اعصاب ندارن هر چقدر بگی بر علیه خودته و ...

نیومد از وقتی اومده رفته اون اتاق دخترمم سرما خورده طفلی پشت سرش گریه کرد که بیاد نیومد دلم کباب شد😭😭😭ببین چقد بی رحمه که به خاطر خواهرش دل بچه روهم شکست

بایدبهش میگفتی میگفتی درسته اون خاهرته ولی منم همسرتم کسیکه داری باهاش زندگی میکنی مادربچت کسیکه قر ...

گفتم بابا ...گفتم فردا پس فردا یه چیزیت بشه خواهرت نیس که بیاداین منم که همراهتم میگه من چیزیم نمیشه تاحالام توبرام کاری نکردی😑😑خیلی نمک نشناسه هرچی بگم بی فایده اس واقعا انگارجادوش کردن 

آخه بریدم دیگه از وقتی عروسشون شدم همش از حسادت حرفای نامربوط میگن بازقبلا شوهرم طرف منومیگرفت میگفت ...

ببین من شرایط بدتر از تو رو داشتم.زندگیم رو ب گند کشیدن.کمی صبور باش.من فقط بهشون بی اعتنایی کردم بعضی جاها جوابشون رو دادم.گاهی تحویلشون نگرفتم یه حاهایی با خودم گفتم خدا بهم دوتا گوش داده از این میگیرم از اون یکی رهاش میکنم.به همسرم محبت کردم کشوندمش سمت خودم،الان هم رابطم با خانوادش خیلی کم شده،آرامش دارم.قدیمیا میگن دوری و دوستی،درغ نگفتن.فقط تا میتونی ازشون فاصله بگیر.انشاالله درست میشه.

ببین من شرایط بدتر از تو رو داشتم.زندگیم رو ب گند کشیدن.کمی صبور باش.من فقط بهشون بی اعتنایی کردم بع ...

من ازخدامه فاصله بگیرم این نمیگیره آخه ببین چقد بی شعورن که هروقت سرکاره بهش زنگ میزنن هرروزم زنگ میزنن بعدآخرماه میگن داداش برامون شارژبگیراینم میگیره قبلا خیلی محبت میکردم ولی الان دیگه اونقدزده شدم ازرفتارا وحرفاش که دیگه نمیتونم محبت کنم😔محبتم کردنی شب خوبه میخوابه پامیشه باز همون آدمه 

عجب😐 ازیجاپرش میکنن شاید

چندبارباباش وخواهرش داشتن پرش میکردن خودم شنیدم وهرروز به شوهرم زنگ میزنن خودمم حدس میزنم اونا پرش میکنن چون اخلاقش داره میشه عین باباش