2777
2789
عنوان

اوتیسم

124 بازدید | 13 پست

توروخدا یکی منو از نگرانی دربیاره من پسرم دو سالونیمشه حرف نمیزنه در حد مامان بابا و اینا خیلی لجبازه کاری ک بهش بگمو انجام نمیده نمیزاره کسی ب وسایلاش دست بزنه جیغ میزنه همش الانم هی ی دستشو گاهی هی تکون میده خیلی نگرانم خیلی تو نت ی چیزایی راجب بچه های اوتیسم خوندم واقعا ترسیدم اما کلید و میفهمه برا دره جارو دستی اگ اشعال بریزه میکشه بازیا رو میفهمه تو گوشی پازل میچینه ی بار ی چیزیو ببینه یاد میگیره اما دارم دیوونه میشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم همینطور پسر من بگم برو فلان چیزو بیار انگار با دیوارم پسر شما چجوریاس

دقیقا تو سن پسر شما همینطور بود و من در حسرت این بودم لااقل منظورم را متوجه بشه که حالا اونا بهتر شده ولی اصلا حرف نمیزنه متوجه میشه ولی هیچی نمیگه

سلام

با توضیحاتی که شما بیان کردین نمیشه تشخیص اوتیسم برای فرزندتان گذاشت ولی بهتر هست برای بررسی بیشتر  به یک روانپزشک مراجعه کنید

طیف بیماری اوتیسم  از خفیف تا شدید هست

تشخیص زودهنگام و شروع درمان خیلیدر پیش آگهی تاثیر داره

حتما مراجعه کنید

در سکوت و  تنهایی مبارزه نکنید