2777
2789
عنوان

حسودیم میشه😂🥺

243 بازدید | 11 پست

پسرم یکسالشه وقتی همسرم میاد خونه دیگه اصلا منو محل نمیده اصلا منو کلا محل نمیده زیاد با اینکه همسرمم زیاد خونه نیست ولی عاشقشه

امروز انقدر براش وسیله آماده کردم سبزی براش گرفتم پاک کردم،مغزیجات براش رنده کردم جوانه ها رو درست کردم،کلی براش با عشق وسیله آماده کردم دورش بگردم🥰از وقتی بیدار میشم تا بخواد بخوابه مثل همه مامانا فقط تحت اختیارشم ولی اصلا منو دوست نداره،امشبم تا شوهرمو دید دیگه منو محل نداد میرفتم سمتش انگاری غریبم میزد زیر گریه منم انقدر خسته بودم خودم نشستم گریه کردن که چرا پسرم دوستم نداره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری والا🥴

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیخیال باو فک کنم بچه اولته 

آره،بخدا انقدر کمر درد دارم قوز میکنم راه میرم از بس که دنبالش میدوام ولی اصلا منو دوست نداره،دنبال مادر شوهرم،شوهرم گریه میکنه من که نباشم انگار نه انگار نمیدونم چرا😂🥴

دخترمن میگه مامان منو داداشامو بذار خونه عمه خودت برو😐😐😂

وای خدایا😂پسر من ی ذره بچه دنبال مادر شوهرم همچین گریه میکنه بیا و ببین،من واقعا با اینکه بچس ولی ی جوری میشم واقعا ناراحت میشم