2777
2789
عنوان

چیز کنیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 29 پست
     وایی ریحانگلی تو همونی ک یبار ی چالش باحال گذاشته بودی؟     اقا دم ...

اره عزیزم من همونم   خوشگلم اون جمله تاثیرش فوق العادس می دونستم   حالا خوب شد دیگه  

مهربون باش،این تورو زیبا میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@arameshhhhh     @هیژه     @timtima     عنوانو ببینین منحرفم خ ...

😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

خودایااااا توبه

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
اره عزیزم من همونم   خوشگلم اون جمله تاثیرش فوق العادس می دونستم   حالا خوب شد دیگه &n ...

اره خوب ک شد ولی فقط همون24 ساعت بود   ولی واقعن فوقالعاده بوددددد    

عزیزم توصیه های دیگه ای نداری    در هرحال هوق بازم اینجور  تاپیکی زدی ممنون  میشم تگم کنی واقعن نیاز دارم ب این ترفندا    

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
استغفرالله تسبیح من کووووووو    

😂😂😂😂

وایییی نگو که گمش کردی

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
بیخی گلی بگو ببینم چایی می قولی دارم می ریزم؟؟    

آره بریز بی زحمت🤦🏻‍♀️❤😂

باشه پس دم در بده بفرما داخل      

یاااا آلله