2777
2789
عنوان

خواستگار

163 بازدید | 13 پست

سلام دیروز برام یکدفعه ای خواستگار اومد شبش که با پسره آشنا شدیم و حرف زدیم قرار شد امروز وقت مشاوره بگیرن خانوادش خیلی از من خوششون اومد لااقل من اینطوری متوجه شدم ولی امروز خبری نشد ازش یعنی از من خوشش نمیاد؟خیلی ناراحت شدم خیلی بدبختی کشیدم به دلم خیلی نشسته بود🥲😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از منم رفتن دو سه شب دیگه بیان برای بله برون 

الان ده شبه گذشته هنوز نیومدن

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
واقعی نمیفهمم این چه رسمیه میان دخترو میبینن بعد دیگه پیداشون نمیشه اونوقت غرور دختر چی میشه نمیفهمم ...

واقعا از من دو جلسه اومدن رفتن دو سه شب دیگه بیان الان ده روزه گذشته حتا خبر هم ندادن ک چرا تأخیر دارن من که نمیبخشم این انتظارو

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بعضی ها سطح شعورشون انقدر پایینه که تماس نمیگیرن بگن به چه دلیلی خوششون نیومده یا جوابشون منفیه که ادم چشم انتظار نزارن ما دخترا گه قدرت ذهن خوانی ندلریم که بفهمیم چرا دیگه نیومدن ادمم پیش خودش هزار تا فکر میکنه برای منم اتفاق افتاده خوب درک میکنم با  یه زنگ زدن ساده کسی چیزیش نمیشه که خانواده پسر دریغ میکنن

انشاالله که درست میشه 💚

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
نهایت یک هفته منتظر بمانید  بیش از یک هفته یعنی قضیه منتفیه

کلی قول و قرار گذاشتن فقط مهریه مونده بود 😳

واقعا منتفیه

نهایت یک هفته منتظر بمانید  بیش از یک هفته یعنی قضیه منتفیه

خیلی دلم شکست از این رفتارشون