سلام بچه ها هفته دیگه تولد عشقمه هنوز واسش کاری نکردم کادو هم نگرفتم بیاید ایده بدید و بگید چه کادویی بخرم دوست دارم یه کادویی باشه که ازش استفاده ببره نه اینکه فقط یه گوشه بمونه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خانوما وقتی میخوای برای آقایان کادو بگیرید چیزی براش بگیرین که نیاز داره من همسرم بیشتر موقع ها کارای شرکتو خونه انجام میده پشت لپ تاپ میشینه فکر می کنی برای چی گرفتم یه صندلی راحت براش گرفتم که وقتی که کار میکنه خسته نشه یعنی وقتی دید گفت بهترین چیزی که فکر میکردی برام گرفتی دستت طلا 🤣 خلاصه که خوشش اومد من از نوین آرا خرید کردم صندلی های خوبی داره مخصوصاً صندلی گیمینگ عالیهnovinara.ir تو دلاوران