2777
2789
عنوان

شامممم🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 105 پست
وای این ترکیب خدایی محشره 

ارهههه بببن تازه یه سم دیگه کشف کردم سینه مرغو اب پز میکنم بعدم ریش ریش گوشت چرخی نمیزنم ی کوچولو سویا میزنم اصلا خیلی خوب میشه تو ماکارونی اینو اتفاقی ی بار ک گوشت چرخ کرده نداشتم امتحان کردم برا هرکی پختم عاشقش شد

زندگی زیباست
خیییییلی زباد

عزیزم😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم قبلا ی ظرف گنده سالاد شیرازی درست میکردم برا ماکارونی  الان جدیدا ماست نباشه ماکارونی نمیخ ...

وا 😑من مجرد بودم ماست نبود نمیخوردم یه بار قهر کردم نخوردم بابام رفت خرید سر سفره😑 حالا هم سالاد شیرازی نداشته باشم اصن درست نمیکنم

زندگی زیباست
نوش جونتون

مرسی گلم😘

جات خالی🌹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
علاقه ی شدیدی بهش دارم همش درحال سبزی خریدن وخوردکردنم 😁

اقا من عشق قرمه سبزی ام خو ولی همیشه ی طوری درست میکنم اندازه دو وعده بشه بعدم از قرمه سبزی زده میشم تا یه ماه....😕 تصمیم گرفتم هربار اندازه ای درست کنم ک دوتا بشقاب خورش خوری بیشتر نشه . تازه اخرین بار ۳ تا لیمو انداختم ترش نشد

زندگی زیباست
اقا من عشق قرمه سبزی ام خو ولی همیشه ی طوری درست میکنم اندازه دو وعده بشه بعدم از قرمه سبزی زده میشم ...

ادویه ی مخصوص قورمه سبزی بریزپره لیموپودرشده س عالیه.کم درست کن ک زده نشی عاشق بوی قورمه سبزی ام😋

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
ادویه ی مخصوص قورمه سبزی بریزپره لیموپودرشده س عالیه.کم درست کن ک زده نشی عاشق بوی قورمه سبزی ام😋

دارم ادویه شو یه قاشق نیم ساعت اخر میریزم . فک کنم پوره لیمو بخرم بهترباشه

زندگی زیباست
ایشالا خونه ی شمام پر نور بشه 🥺❤️

مرسی عشقمم ایشالله 😍😍😍😍❤❤❤

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤