2777
2789
عنوان

شامممم🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 105 پست
وای این ترکیب خدایی محشره 

ارهههه بببن تازه یه سم دیگه کشف کردم سینه مرغو اب پز میکنم بعدم ریش ریش گوشت چرخی نمیزنم ی کوچولو سویا میزنم اصلا خیلی خوب میشه تو ماکارونی اینو اتفاقی ی بار ک گوشت چرخ کرده نداشتم امتحان کردم برا هرکی پختم عاشقش شد

زندگی زیباست
خیییییلی زباد

عزیزم😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قبلا ی ظرف گنده سالاد شیرازی درست میکردم برا ماکارونی  الان جدیدا ماست نباشه ماکارونی نمیخ ...

وا 😑من مجرد بودم ماست نبود نمیخوردم یه بار قهر کردم نخوردم بابام رفت خرید سر سفره😑 حالا هم سالاد شیرازی نداشته باشم اصن درست نمیکنم

زندگی زیباست
نوش جونتون

مرسی گلم😘

جات خالی🌹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
علاقه ی شدیدی بهش دارم همش درحال سبزی خریدن وخوردکردنم 😁

اقا من عشق قرمه سبزی ام خو ولی همیشه ی طوری درست میکنم اندازه دو وعده بشه بعدم از قرمه سبزی زده میشم تا یه ماه....😕 تصمیم گرفتم هربار اندازه ای درست کنم ک دوتا بشقاب خورش خوری بیشتر نشه . تازه اخرین بار ۳ تا لیمو انداختم ترش نشد

زندگی زیباست
اقا من عشق قرمه سبزی ام خو ولی همیشه ی طوری درست میکنم اندازه دو وعده بشه بعدم از قرمه سبزی زده میشم ...

ادویه ی مخصوص قورمه سبزی بریزپره لیموپودرشده س عالیه.کم درست کن ک زده نشی عاشق بوی قورمه سبزی ام😋

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
ادویه ی مخصوص قورمه سبزی بریزپره لیموپودرشده س عالیه.کم درست کن ک زده نشی عاشق بوی قورمه سبزی ام😋

دارم ادویه شو یه قاشق نیم ساعت اخر میریزم . فک کنم پوره لیمو بخرم بهترباشه

زندگی زیباست
ایشالا خونه ی شمام پر نور بشه 🥺❤️

مرسی عشقمم ایشالله 😍😍😍😍❤❤❤

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
2790
2778
2791
2779
2792