2789
عنوان

پارکینگ خونه

677 بازدید | 5 پست

خونه ما چهار طبقه هست و سه طبقه پارکینگ داره پارکینگ طبقه ۱ و ۳ پشت هم هست و در واقع مزاحم هم هستن طبقه اولمون ماشین نداره تا همین یه هفته پیش دوتا ماشین میذاشت تو همون پارکینگ خودش و از دوتا ماشینش هم استفاده میکرد و همین موضوع کلی باعث دردسر شده بود حالا الان ماشینهاشو فروخته و پارکینگ رو داده به طبقه چهارم که حق پارک نداره و طبقه چهارم اینبار دوتا ماشین گذاشته 

دیشب ما از شهر دیگه بعد دو روز اومدیم خونه و دیدیم که سه تا ماشین تو پارکینگه دوتا واسه طبقه چهارم یکی هم واسه مهمونشون 😫 با کلی بدبختی اونا جابجا کردن و ما ماشینمون رو پارک کردیم همسر من خیلی انسان آرومیه خیلی آروم به طبقه چهارمیه گفت ما راصی نیستیم که دوتا پارک کنید اون موقع هم که آقای ... دوتا پارک میکردن ما راصی نبودیم 

حالا الان طبقه اولیه زنگ زده به همسرم که طبقه چهارمیه گفته شما دیشب جلو مهمونشون باهاش بد صحبت کردید ولی من بهشون گفتم امکان نداره شما بد صحبت کرده باشید 

خلاصه اینکه اگه خ استید خونه بخرید پارکینگ مزاحم نخرید به معنای واقعی آسفالت شدیم 😂😒😫

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

وای ما۵سال طبقه  ی بالا بابام نشستیم یعنی حق نداشتیم جلوی درماشینمونوپارک کنیم یعنی هرکس وناکس به ماگیرمیدادیه بارشوهرم بایه خانوم همسن مادربزرگم دعواکردبیچاره کلافه کرده بودن

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

خونه خودتونه؟کلا اپارتمانی چ واحد کم چ واحد زیاد کلا دردسر از همه جاش میباره ماک راحت شدیم تا راحت شدیم شوهرم منتقل شد شهرستان حالا اینجا به دردام دلتنگیو غربت هم اضاف شد😭😭😭😫😫😫😫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: