2821
2789
عنوان

دوست صمیمیمم

163 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۲۱ سالمه . در کل سه تا دوست دارم و یه دوست صمیمی... صمیمی ینی فقط با اون رودروایسی ندارم و رازامو میدونه و کلا بهش نزدیکم خیلی

همین دوستم ۱۶/۱۷ سالشه و یازدهم دبیرستانه اما خیلییییییی دوست داره. هر روز خدا با اونا بیرونه اما من فقط اونو میبینم یا با همون بیرون میرم . اون دوتارو سالی یبار زوری میبینم. به خاطر همین خیلی حسادت میکنم. دست خودم نیست

دوس دارم همونطور ک من فقط با اون جورم اونم همینطور باشه

بنظرتون حق با منه یا اون؟

حق با اونه عزیزم 

بالاخره اون ک نمیتونه خودش و محدود کنه 

شخصیتش احتماعی تر از توئه عزیزم 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

شما باید با هم سن و سال خودت بگردی

زن سی ساله میتونه با زن سی و پنج ساله دوستی عمیق داشته باشه

ولی تو سن شما در عرض یه سال هم دنیای آدم زیر و رو میشه

با آدم همسن خودت بگرد 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نیست پیدا کردن دوست راحت نیس...

اگه نمیتونی دوست مناسب سن خودت پیدا کنی ایرادی در کاره که بهتره برطرفش کنی اصلا دوستی اون دختر شونزده هفده ساله با شما هم به صلاح خودش نیست باید با همسن خودش بگرده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اگه نمیتونی دوست مناسب سن خودت پیدا کنی ایرادی در کاره که بهتره برطرفش کنی اصلا دوستی اون دختر شونزد ...

ن والا . ایرادی ندارم . من درونگرام . این دخترم خودش اجتماعی بود ک نزدیک شدیم

چرابایدازخودت بگذری؟ این دنیافقط خودتی وخدا محبت کن بدون انتظار  اما به حدی نباشه که شرمنده ...

مشکل اینه انتظار دارم و به نظر خودم به اندازه است ولی اون انگار مثل من نیست. با وجود اینکه میگه خیلی دوسم داره

ولی من هستم براش از خودم میگذرم اون خودخواه تره

نباید از خودت بگذری.. همه آدما دو رو دارن همه آدما ماسک دارن البته استثناهم هستا ولی ی جور باش که اگه فردا دیدی با همون رازایی که بهش گفتی ازت سواستفاده کرد یا یهویی باهات سرد شدو ازت خسته شدو یا هرچی.. تعجب نکنی چون هیچ رفتاری از هیچ ادمی بعید نیست.. :)