2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم .....

1430 بازدید | 70 پست

بچها ۱۹ سالمه یه پسر ۲ ساله دارم شوهرم خیلی رفیق بازه و مشروب وچیزای الکلی میخوره و هر شب مسته مسته 

اگ از سرکارم بیاد باز میره تا ساعت ۱.۲ با رفیقاش بیرون اخرشبم انقد مست میاد خونه ادم جرات نمیکنه چیزی بگه..همین دیشب مست مست بود گفتم کوجا بودی شروع کرد کتک زدن و این حرفا زده پا چشمما کبود کرده 

من حق طلاق دارم همین الان میتونم جدا شم مامانمم میدونه ک دیشب بحثم شد و کتکم زده گف جمع کن بیا جداشو این ادم نمیشه...بچها شوهرم یه ارازله از جداشدن میترسم میترسم بعد برام خودم و خانوادم شز درست کنه یا یه کاری کنه از یه طرفم پسر دوسالما چیکار کنم میخوام با خودم نبرمش چون نمیدونم زندگی خودم چی بشه 

بچها کمکم کنید توروخدا 

خیلی تنهام از صب فقط اشک ریختم 

صب بابام خواست بیاد ببردم گفتم ن ترسیدم بیاد اینجا بابام دعواش شه 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداشو ولی پسرتو ببر حتما

شاید اگ پسرمو ببرم بیشتر اذیتم کنه بخاطر پسرم هی بیاد و بره 

گفتم ک یه ارازله 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

از قبل ازدواج اینجوری بود؟یا بعد ازدواج اینجوری شد؟!

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

اگه پسرتو نبری ، یکی دیگه شبیه پدرش میشه .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

منتظر چی هستی؟ طلاق بگیر و راحت کن خودتو 

بچه ت هم ببر با خودت به نظرم. از هیچ کس هم نترس هیچ غلطی نمیتونه بکنه. مهریه تو بزار اجرا برو دادگاه درخواست طلاق بده. 

تولدتون دلیل توبه ی خداست

از قبل ازدواج اینجوری بود؟یا بعد ازدواج اینجوری شد؟!

از وقتی ازدواج کردم همینه 

چرا آخه انقدر زود ازدواج کردی و بچه دار شدید ؟ جدا که بایدبشی بااین اوصاف اما عزیزم بچه شوخی نیست که بگی نمیخوام ببرمش ..کفش و کیف که نیست باید پای تصمیمی که دوسال پیش گرفتید بمونید