2777
2789
عنوان

توقیف اموال شوهر برای مهریه

3311 بازدید | 25 پست

سلام من رفتم محضری که عقد کرده بودم گفتم میخوام مهریه ام رو بزارم اجرا چند تا کاغذ به من دادن که هرچی راجع به اموال شوهرم میدونستم توش نوشتم یه برگه هم بود که کد ملی شوهرم رو زدم که خود اداره ثبت با کد ملی آمار هر چی که داره دربیارم حالا ابلاغیه اجرای مهریه واسه شوهرم رفته توی اداره ثبت هم پرونده تشکیل شده میخواستم بدونم الان اموالش هم توقیف شده یا نه؟اگه نه کسی که تجربه داره یا میدونه میتونید به من بگید چیکار باید بکنم؟

قبلا خودتون باید می‌رفتید نامه میگرفتین برا توقیف ولی الان اگه اموالی شناسایی بشه خودشون توقیف میکنن . فقط شما شماره نامه ای که دفترخونه زده رو بگیرید به اداره اجرای ثبت مراجعه کنید شماره پرونده تشکیل شده رو بگیرید مسئول  پرونده رو شناسایی کنید و ازش اطلاعاتی که لازم دارید رو بپرسید . ضمنا خیلی از شهرها  اداره اجرای ثبت نوبتش اینترنتی هست حواستون باشه

کاربر مرد هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بلافاصله که توقیف نمیشه روند داره باید بری بیای تا نوبت بدن بری ثبت اسناد مرکزی توقیف کنی

ولی خوب تو این فاصله که اقدام کردم که اگه مالی به نام کسی بزنه مشخص میشه و بازم توقیف میکنن درسته؟

و اینکه اداره ثبت توی پیامی شماره پرونده و رمز داد به من و بعدش هم یه پیام دادن که به مدیون ابلاغ شد ...

اره درسته بعد از ابلاغ اگه در مهلت مقرر مراجعه نکنه برای پرداخت مراحل توقیف شروع میشه

کاربر مرد هستم