eshgham_am مدیر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 عنوان باردار | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 18 پست سلام خانوما بتا 1169 بعد 10 روز تاخیر خوبه برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️ 1400/09/13 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 عالیه منم امروز از دادم ولی من مطمئنم باردارم بیبی چکم دوتا پررنگ زد منم هفته قبل تست زدم دوتا همون ثانیه اول دوتا خط پررنگ افتاد چند روز صبر کردم امروز رفتم آزمایش دادم... مبارکت باشه برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️
eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 بله مبارک باشه ❤️🌹 ممنون گلم برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️
آتوسکا۸۱دلبر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 2285 منم هفته قبل تست زدم دوتا همون ثانیه اول دوتا خط پررنگ افتاد چند روز صبر کردم امروز رفتم آزمایش دادم ... ای جان منم زیر ۲دقیقه دوتا پرنگ شدن اگه عفونت داشته باشم دوتا پرنگ میزنن یا نه؟ خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن
eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 ای جان منم زیر ۲دقیقه دوتا پرنگ شدن اگه عفونت داشته باشم دوتا پرنگ میزنن یا نه؟ نه عزیزم عفونت ربطی نداره... برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️