2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

133 بازدید | 13 پست

سلام دوستان تجربمو میخوام راجب درمان راحت پلی کیستیک بذارم،من از نوجونی درگیرش بودم با مصرف قرص خوب میشد و دوباره بعد چن مدت بر میشگت الان خدارو‌شکر چندین ساله درمان شدم،فقط هم با حفظ ارامش و دور کردن استرس ،ورزش منظم و یه سری دارو گیاهی به همین راحتی 

خب بگو چه دار های گیاهی مصرف کردی ؟

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلاح سبک زندگی شروع کردم با پیج نیلوفر فعلا جوش نمیزنم گاهی تک توک پریود هم شدم ولی منظم نشده

این پیج خوبه

پیام بدی مشاوره میده ۲۵۰هزارم میگیره

هرسوالم بپرسی همیشه جواب میده