2777
2789
عنوان

بچه ها کسی زوری ازدواج کرده؟

407 بازدید | 17 پست

میدونم زیاد تاپیک زدم امروز ولی میخوام تجربتون رو بدونم که ایا پشیمون شدین؟ صبحی تاپیک زدم متنش رو باز مینویسم که بدونین موضوع چیه؛ این دوست بدبخت من که بش تعرض شده بود،  یادمه از سال ۹۸ تاحالا حتی قبل ترش مامانش داشت زورکی شوهرش میداد، برمیداره عکس ۳در چهار دخترشو میده اینور اونور یا اینور اونور میسپاره که ماهم دختر داریم بیاید ببرید، حالا دختره هنوز ۲۳ رو تموم نکرده، چهره معمولی داره نسبت به دوسال پیش هم من بهش زور گفتم هم لاغر کرده هم یه شغل پاره وقت داره، بعد این مادر نامهربونش میاد آدمای کجو کوله بچه ننه بد چهره رو پیدا میکنه هرکی از راه میرسه هنوز طرف رو ندیده محشر کبری راه میندازه که تو باید ازدواج کنی با همین! بعد که میرن همو ببینن تو امامزاده ای جایی فرضا این سری پسره ۳۰ سالش بود کچل و کوتاه و سیاه سوله با چشمای گود رفته، جوری که حتی بابای دختره هم پسند نکرد، بعد که رفتن خونه مامانش میگه تو با این قیافه زشتت که هیچکی تو صورتت نگاه نمیکنه فک کردی کی هستی و چه تفحه ای هستی که رد دادی!!! هرماه ادم کجوکوله پیدا میکنه دختره با یه بدبختی رد میکنه بعد اینجوری گند میزنه تو دخترش، میگه زشتی جوش داری بدرد نخوری عقل نداری و..، ببخشید جن.ده هستی!!!! یسری تو خیابون به دخترش گفته بود این حرفو بلند بلند، حالا این دوست بدبخت من نزدیک ترین ارتباطش با پسر همون تعرضی بود که بش شده بود بدبخت فلک زده!! واقعا این چه مادریه!!! یدونه دختر تو خونس وضع مالیشونم اوکیه! یک بی ابرو بازیایی دراورده تاحالا که نگو..واقعا ینی چی یکی نمیخواد با زور میخواید شوهرش بدید اونم آدمای مزخرف!! حرص میخورم از کارای مادرش، حالا بش گفته از خونه بیرون نمیزارم بری تا بپوسی! همه چیو میخواد ازش بگیره که مجبوری شوهر کنه فرار کنه؛ ساعت 4 صبح بیدارش کرده شروع کرده داد و فریاد ..، این بدبخت که زندگی نداره اینجوری، قبلشم که بیرونی چیزی میرفتیم انقد زنگ میزدن و سین جین میکردن و تهمت میزدن که زهر مار بچه میشد، بنظرتون اگه شل کنه و زن یکی از همین کجوکوله ها شه قراره خیلی پشیمون شه؟ منکه مخالفم ولی الانم جهنمه زندگیش رسما، مامانش گفته بمون خونه تا بپوسی دیگه نمیزاره بره بیرون، مستقل شدنم نه میزاره نه میتونه این ادم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

معلومه که پشیمون میشه.مگه اینکه برنامه دیگه ای داشته باشه واسه زندگیش.مثلا بعدا جدا شه و خودش مستقل بشه که اونم خیلی سخت تر از زندگی الانش میشه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که پشیمون میشه.مگه اینکه برنامه دیگه ای داشته باشه واسه زندگیش.مثلا بعدا جدا شه و خودش مستقل ...

اصلا نه میزارن، نه میتونه، ادم قوی نیست، مامانش ایناهم ادمای پوسیده قدیمی، از اول دبیرستان داره میگه تترشیدی

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ازدواج کنه بهتره اما با یه آدم خوب سرنوشت یکی از آشناهامونم همین طور بود ولی نه به این شدت همش مامانش بهش سرکوفت میزد خاک بر سرت موندی تو خونه کوچیکتر از تو هم شوهر کرد تو خونشون همش دعوا بود ولی بالاخره دختره ازدواج کرد الان حالش بهتره اما مرده به اینکه پولدار نیست اما آدم فهمیده ای هستش قیافه مهم نیست مهم فهمیده بودن مرد هستش 

ازدواج کنه بهتره اما با یه آدم خوب سرنوشت یکی از آشناهامونم همین طور بود ولی نه به این شدت همش مامان ...

اخه همه کیسای مزخرررررررررف ، بچه ننه، بد چهره، پیر پسر، اصلا نمی ارزن از نظر من، دختره خوشگل نیست ولی زشتم نیست، سنی هم نداره

مادرش مشکل عقلی داره اول اونو ببرن دکتر...

مادرش واقعا روانیه، تازه بازنشسته اموزش پرورشه، معلم بوده، با بچه خودش انجوری میکنه

خب پس هرچی اعصاب داشته قدیما خرج کرده آلان دیگه ته کشیده

اخه کی به بچش میگه زشت بیریخت کسی نگات نمیکنه بی عقل، جند.ده!!! بدبخت چی ازش دیدی که اینو میگی، اه 

متاسفم برای چنین پدر و مادرایی که هیچ شخصیتی برای دخترشون قائل نیستن و اونو یه انسان نمیبینن وقتی اونو یه انسان میبینن که در کنار یه مذکر باشه اونم هر مذکری نه یه انسان با درک و شعور همینا با این تحت فشاراشون دخترشون میدن به یه لاابالی بعد وقتی دخترشون به مشکل برخورد میگن بسوز و بساز طلاق بگیری ابروی ما رو میبری زندگی یه نفر رو حروم میکنن به خاطر خودشون 

متاسفم برای چنین پدر و مادرایی که هیچ شخصیتی برای دخترشون قائل نیستن و اونو یه انسان نمیبینن وقتی او ...

دقیقا میگه ازدواج کنم راحت شم میگم فلانی تاحالا ادم حسابی اومده؟ نه ، یکی از همینا میاد، فردا بخوای طلاق بگیزی دیگه این خانواده که رسما انداختنت بیرون کمکت نمیکنن برا طلاق

بهتره با یه مشاور یا مددکار درمیون بذارین وشما اینجوری به دوستتون کمک کنین مارشونم متاسفانه مشکل دار ...

اخه مامانش مشاوره نمیره، بنظرت ممد کار میتونه کاری کنه؟؟ چجوریه روند اینا