2777
2789

حالم خوب نیست نمی‌دونم دیگه باید چیکار کنم 

میشه ازتون خواهش کنم چند دقیقه وقت بزارید حرفامو بخونید وکمکم کنید؟🥺💔

من ۲۱سالمه 

ورودی مهر۹۸دانشگاه آزاد هستم🥲

رشته حقوق (دوسش نداشتم به اجبار ودل مادرم وبستن دهن اطرافیان آمدم این رشته)

اما این روزا شدید دارم عذاب میکشم سر این درس خواندن نمی‌دونم باید چیکار کنم راه درست چیه به شدت استرسی شدم و اضطراب دارم تواین رشته هم بین همکلاسی ها حرفی برای گفتن ندارم 

مادرم کافیه بهش بگم می‌خوام رشته امو عوض کنم خودمو زندگیمو باهم آتیش میده چیکار کنم دوستان🥺

راستی تو این چند ترمی که رفتم یه ترم مرخصی گرفتم مابقی هم کلا۲۰واحد پاس کردم 

آدم بخاطر رضایت مادر پدر و دیگران زندگیش رو تباه نمیکنه

ول کن برو رشته ای که بهش علاقه داری

مادرتم ببر پیش مشاور قانعش کنه

اگر بزور راهی رو بری بخاطر راضی نگهداشتن دیگران و بستن دهن‌اینو اون بزودی دچار افسردگی شدید میشی

آدم بخاطر رضایت مادر پدر و دیگران زندگیش رو تباه نمیکنه ول کن برو رشته ای که بهش علاقه داری مادرتم ...

می‌دونی چیه اطرافیان واهمه دکتر و پرستار ماما هستن 

حالا من دوست دارم برم حسابداری بخونم مامانم میگه تو آبروی مارو می بری با این کار 

میگن عرضه ی درس خوندن هم نداشت که رفت رشته حسابداری خوند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونی چیه اطرافیان واهمه دکتر و پرستار ماما هستن  حالا من دوست دارم برم حسابداری بخونم مامان ...

اگر به حسابداری علاقه داری خیلی رشته ی پردرآمدیه بازار کارش خوبه و بهتر از حقوق

مادرتو راضی کن بگو اینده و شغل و درآمد مهمه وقتی توی شغلم موفق شدم در آینده بعد بهم افتخار میکنی

باهم برید پیش یه مشاور قشنگ قانعش میکنه

اول خودت یک جلسه برو بعد با مادرت