2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌خوام درمورد سختی واسونی این رشته بگید برام

سخته ولی غیر قابل خومدن و فهمیدن نیست توی کار هم اولش اذیتی ولی کم کم برات اسون میشه یکنواخته دیگه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
اره عزیزم می تونید  میخواستم بپرسم رشته تون حفظی داره حل کردنی داره  رشته دبیرستان تون چ ...

هر دو رو باهم داره ولی به ریاضی مربوط نیست خیلی فرمولی و یادگرفتنیه ،انسانی بودم

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
اره عزیزم می تونید  میخواستم بپرسم رشته تون حفظی داره حل کردنی داره  رشته دبیرستان تون چ ...

نه حفظی نداره اصولش 

حل کردنی هاش هم اینجوره که ی فرمول یادمیگیری براساس اون فرمول مساله رو حل میکنی 

ببین خود حسابداری مراحل داره بهت یادمیدن ک اینا ب ترتیب باید انجام بشن 

مثلا وارد دفترکل میکنی بعدش سند میزنی براش و ... 

حسابداری ,  چرخه داره حسابها بازن 

حالا بری متوجه میشی 

کتابهای اصلی حسابداری ک مهمن کتابهای اصول حسابداری هستن 

اصول۱ و ۲ 

اینارو اگ خوب یادبگیری تااخر راحتی 

من رشته م دبیرستان حسابداری بود 

توی دبیرستان اصول ۱و۲ رو اموزش دادن .

البته ازاونجاییکه حسابداری برای تمام ارگان هاست یکسری کتاب هم هس ک یادبگیری مثلا برای حسابداری شرکت های سهامی چجور حسابداری کنی ک این اسمش حسابداری شرکتهاست و حفظیات داره کمی 

یا ی کتاب هم هست درمورد حسابرسی ک همش حفظیه حسابرسی نظارت میکنه ب کار حسابدارها و مدیران مالی 

ی کتاب هم هست حسابداری صنعتی بهت یادمیدن اگه حسابدار ی ارگان ی شرکت تولیدی شدی چجور انجام بدی 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  

عزیزم من دبیرستانم حسابداری خوندم هم دانشگاه 

بستگی به خودت داره اگه یادگیری هات بالاس برات خوبه 

به نظر من سخت نیست از ریاضی آسون تره ولی همش یادگیریه حفظ کردنی نیست، برای کسایی که همه چیو حفظ میکنن خوب نیست

نه حفظی نداره اصولش  حل کردنی هاش هم اینجوره که ی فرمول یادمیگیری براساس اون فرمول مساله رو حل ...

خوب من رشته دبیرستانم تجربی بوده به نظرتون سخت میشه برام ؟