2777
2789
ببین همیشه اول داخل پرانتز و حساب میکنیم. داخل پرانتز نوشته بی اجتماع با سی. فهمیدی؟  اجتماع ...

بعد اونو با A اشتراک میگیری

یعنی  کل بی و سی رو باید ببینی کجاهاش با Aمشترکن. میشه اونجا که کامل مشکی کردی بعلاوه بیضی بالا و پایینش

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین اول اجتماع بی با سی میشه این فعلا تا اینجا داشته باش خوب نگاش کن

بقیه اش هم اینه دیگه.این مجموعهی قرمز رنگ اشتراکش با دایره ی آ میشه فقط اون قسمتی که سبز کردم.

پس جواب سوال میشه این قسمتی که سبزکردم

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
آفرین  راحتن این سوالها. اول باید داخل پرانتز رو به دست بیاری همیشه تو ذهنت

مرسی عزیز دلم

میدونی این اولین آزمون بعد دوسال اونم حضوری بود منم تو خونه همیشه عادت داشتم بلند بلند برای خودم زبان ریاضی و به فارسی بگم اونجا اما استرس گرفتم اولا دوما معلم اصلا خوب این و توضیح نداد به لطف شما فهمیدم خداروشکر ♥️

مرسی عزیز دلم میدونی این اولین آزمون بعد دوسال اونم حضوری بود منم تو خونه همیشه عادت داشتم بلند بلن ...

موفق باشی عزیزم.

ریاضی رو فقط باید با نمونه سوال حل کردن یاد بگیری.

زیاد نمونه سوال حل کن.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...