2821
2789
عنوان

حسودی و حسرت

507 بازدید | 18 پست

من وضع مالی پدرم خیلی خیلی خوبه.

توی فامیلای خودمون همه حسرت زندگی مجردی منو میخوردن.الان یک سال ازدواج کردم همسرم واقعاااااا خوبه ، سالم ، خوش اخلاق ، تحصیل کرده و کارمند هستش.

همه متعجب بودن من زن کارمند شدم یه با یک فرد پولدار ازدواج نکردم.

یکی از اقوام نزدیکم که هم سن هستیم و از اول نسبت ب من حس رقابت داشت ۵سال پیش ازدواج کرد بعد هم کلی داماد هزینه براش کرد تو عقد هم پاشو کرد تو ی کفش جدا شد.

بعد از جدایی با ی پسره پولدار دوست شد بعد ۵سال عقد کردن اما ۱۰سال ازش بزرگتره.حالا همش ناراحتم و غصه میخورم میگمم من که همه انتظار داشتن با ی کارمند ازدواج کردم اما اون بنده خداا که الکی از شوهرش جدا شد ی شوهر پولدار کرد خدا واقعاا ببخشم ک ناشکری میکنم

الان حسودی میکنی یعنی؟

خب شما میتونستی یه فرد پولدار انتخاب کنی

خودتون انتخاب کردین دیگه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان حسودی میکنی یعنی؟ خب شما میتونستی یه فرد پولدار انتخاب کنی خودتون انتخاب کردین دیگه

اره واقعا.

خودم انتخاب کردم چون اصلا ملاکم پول نبود.اما نمیدونم این چه حسه بدیه دارم

تو رو خدا اگه همو دوست دارید بیخیال این چیزا بشید 😐😐😐😐😐😐😐ادم سالم این دور و زمونه پیدا میشه اخه؟ کسی که واقعا دوست داشته باشه پیدا میشه ؟؟نه 😐😐 

منو عصبی نکنید بای 😂😂😂

از زندگیت راضی هستی دیگه چی مخایی کارمند بودن چشه  حاضر بودی لات باشه تیلیادر باشهههه مقایسه ...

وای دقیقا

همسرم انقدر خوبه همش مامانم فقط خداروشکر میکنه.

اما خودم با این حس منفی دارمم دیوونه میشمم.

کاش متوجه بشم

اره واقعا. خودم انتخاب کردم چون اصلا ملاکم پول نبود.اما نمیدونم این چه حسه بدیه دارم

پیش میاد این حس

حسودی رو همه دارن

ولی باید جلوشو بگیرن

واقعا کسی داخل زندگی کسی نیست و ما از ظاهر دیگران برای خودمون خیال بافی میکنیم

من یه دوستی داشتم همیشه استوری الکی میذاشت..از طلا و پول ک شوهرش خرید.بعد میگفت فرنوش میخوام خواهرشوهرام حسودی کنن

میرفت خونه ی باباش عکس از گوگل در میورد.دورهمی و سفرهای لاکچری میذاشت استوری شوهره حسودی کنه🤣

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
وای دقیقا همسرم انقدر خوبه همش مامانم فقط خداروشکر میکنه. اما خودم با این حس منفی دارمم دیوونه میش ...

و اما نامزد من یه اخلاقی داره غیر منطقی بد اخلاق شکاک عصبی بد دهن تو این سه سال سه بار کار عوض کرده بی احترامی کردن

ولی

من میگم خدایا شکرت🤲

خوشی زده زیر دلت. دنبال نقطه ضعف همسرتی پیدا نکردی گیر دادای به بی پولی. از شما که خونه ی پدرت چشم و ...

بله بعیده.

واقعاا متاسفم برای خودم که خودمو با این از اقواممون مقایسه میکنم.

من پدرم جهیزیه خیلی خیلی انچنانی بهم داد فقط مبلم صد و پنجاه م شد از اول هم میگفت کمکتون میکنم اما پسر فقط سالم باشه شغل ثابت.

اما الان حس حسادت پیدا کردم و واقعا حالم از خودم بهم میخوره‌

الان وضعتون چطوره از نظر خونه و ماشین و زمین و...

من همسرم ۲۷سالشه و سنی نداره.

پدرشون یک واحد اپارتمان در اختیارمون گذاشته.

و خودمون هم ۳دنگ خونه پیش خرید کردیم قسط میدیم.

یک ماشین ۲۰۶هم داریم.

البته خب چیزی برای من کم نزاشتن من بعضی اوقات ناشکر و غرغرو هستم اما اومدن خاستگاریم چون من بالاتر بودم همسر سعی کرد چیزی کم نزاره.

😅😅😅امیدوارر شدم پ

اره 

عزیزم همین ک مرد سالمی گیرتون اومده خداروشکر

بدترین ضربه ای ک به زن زده میشه ک با پولم قابل جبران نیست

هیزی بازی و خیانت یک مرده

موفق باشین

و زندگی رو برای خودتون تلخ نکنید

شبتون بخیر

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز