2777
2789
عنوان

سرطان خون all

22626 بازدید | 46 پست

سلام 

خالم دچار همچين بيماري شده توروخدا اگه اطلاعاتي دارين بياين بگين 

خالم ٣٢ سالشه 

ايا اين نوع سرطان درمان داره 

توروخدا بياين هر كي اطلاع داره

من شنیدم سرطان خون خیلی خوب درمان میشه

توروخدا ؟ الان خاله ي من شيمي درمانيش شروع شده دكترش گفته بايد پيوند مغز استخوان بشه 

در عرض يك ماه خيلي لاغر شد همه ي موهاش ريزش كرد خيلي سخته بخدا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توروخدا ؟ الان خاله ي من شيمي درمانيش شروع شده دكترش گفته بايد پيوند مغز استخوان بشه  در عرض ي ...

ان شاءالله حتما حتما خوب میشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
قربونت عزيزم انشالله خدا همه ي مريضا رو شفا بده وهيچكس رو دچار همچين بيماري نكنه  توروخدا دعا ...

چشم عزیزم

الهی هرچه زودتر خاله ات خوب بشه و دلتون شاد بشه

الهی آمین

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ان شاءالله که درمان میشن فقط خودشو نبازه و امیدوار باشه شما اطرافیان هم فقط بهش امید بدید . همسر منم ...

بخدا هممون دلمون خونه براش ولي جلوش نشون نميديم 

انشالله همسرتون شفا پيدا كنه خيلي ناراحت شدم 

لعنت به سرطان 

قراره تا ی ماه اینده پیوند بشه

سلام خالتون خوب شد؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

همين دوشنبه از دنيا رف😭😭😭😭😭😭

یعنی بعد یسال؟تواین یسال چکارایی کردین براش منظورم درمانشه ؟بعد شیمی درمانی پلاکتش میومد پایین؟میشه یکم توضیح بدین؟دکترش کی بود بیمارستان دولتی بود یاخصوصی،؟ببخشید خواهرمنن ۳۲ سالشه الان پنج ماهه ک داره شیمی درمانی میکنه ولی هنوزم پلاکتش بشدت افت میکنه هیچی توبدنش نداره حتما باید بهش تزریق کنن خون وپلاکت  خیلی نگرانشم 😔😔

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

یعنی بعد یسال؟تواین یسال چکارایی کردین براش منظورم درمانشه ؟بعد شیمی درمانی پلاکتش میومد پایین؟میشه ...

پیوند مغزاستخوانم انجام داد؟

یعنی بعد یسال؟تواین یسال چکارایی کردین براش منظورم درمانشه ؟بعد شیمی درمانی پلاکتش میومد پایین؟میشه ...

اره بعد از يه سال 

٨ بار شيمي درماني شد تو سنندج پيش بهترين دكتر خون انكولوژي دكتر قادري بيمارستانشم دولتي بود 

خاله من پلاكتش بالا ميومد حالش بعد از اخرين شيمي درماني خيلي خوب بود گفتن سرطان خاموش شده تو بدنش 

دكترش گفته بود ميتوني فعلا تا ٥ سال پيوند هم انجام ندي اما خودش ميترسيد از شيمي درماني هم خسته شده بود گفت پيوند انجام ميدم از همه خواهر برادراش خون گرفتن هيچكسي بهش نخورد حتي جستجوي جهاني انجام دادن يكي توالمان پيدا شد اما اونم باز صدرصد نبود اخرش دخترش ازمايش داد اون ٦٠درصد بهش میخورد اوردیمش بیمارستانشریعتی تهران 😭 کاش هیچوقت نمیاوردیم😭

بستری شد اول یه شیمی درمانی سخت انجام دادن براش خون و پلاکتش بیاد پایین بعد از دخترش سلول گرفتن برای پیوند 

باید بعد یه ماه جواب میداد که نداد و پلاکت و سلول خالم پایین بود