2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم به دخترا کاری ندارن که کسایی که زیر ۱۵سال هستن

برای مهمونی در حدی که از خونه سوار ماشین بشی مقصد پیاده بشی مناسبه البته تا حدودی

آخه بالاخره موقع نشستن و بلند شدن  یا خم و راست شدن ممکنه رونش و.. پیدا بشه

اینجوری آدم معذبه باید مدام حواسش باشه جاییش پیدا نباشه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
وای عزیزم چقدر ناز میگی 🤩🤩 گلم اینجوری میشه برای بیرون پوشید یا خونه

عشق منییییییی😍😍 اگه تو ایرانی و دوس داری بیرون بپوشی به نظرم بپوش اما مراقب گشت ارشاد و پلیسا هم باش،😍😂😂

ولی واسه خونه مناسب تره

شما چندسالتونه؟

برای مهمونی در حدی که از خونه سوار ماشین بشی مقصد پیاده بشی مناسبه البته تا حدودی آخه بالاخره موقع ...

اخه عشقم الان خیلی تالار ها که زنا هستن چقدر لباس های مجلسی لختی میپوشن 

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
عشق منییییییی😍😍 اگه تو ایرانی و دوس داری بیرون بپوشی به نظرم بپوش اما مراقب گشت ارشاد و پلیسا هم ب ...

وااای عاشقتم گلم 🤩🤩🤩

من ۱۷سالمه گلم شما چند سالته 🦚

من برای این میگم بیرون بپوشم سردم نمیشه از این لحاظ میگم😍

اخه عشقم الان خیلی تالار ها که زنا هستن چقدر لباس های مجلسی لختی میپوشن 

آره ولی من خودم بشخصه برای بیرون نمی پسندم

ولی اگه شما برات مسئله ای نیست میتونی بپوشی

ببخشید می پرسم شما چند سالتونه عزیزم؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
آره ولی من خودم بشخصه برای بیرون نمی پسندم ولی اگه شما برات مسئله ای نیست میتونی بپوشی ببخشید می پ ...

عزیزم من ۱۷سالمه من اهل حجاب نیستم 

گلم من برای این میگم بیرون برم سردم نشه 

شما چند سالته 

عزیزم من ۱۷سالمه من اهل حجاب نیستم  گلم من برای این میگم بیرون برم سردم نشه  شما چند سال ...

عزیزم خدا حفظت کنه😘

من 35😁پس طرز فکرم در رابطه با موضوع مورد بحث طبیعیه چون بیشتر مامانا با اینجور تیپها مشکل دارن 😂

عزیزم خدا حفظت کنه😘 من 35😁پس طرز فکرم در رابطه با موضوع مورد بحث طبیعیه  چون بیشتر مامانا با ...

عزیزم اگه دختر داری یا پسر هیچ وقت سر لباس های لختی کارشون نداشته باش چون به روحیشون خیلی اسیب میرسونه

عزیزم اگه دختر داری یا پسر هیچ وقت سر لباس های لختی کارشون نداشته باش چون به روحیشون خیلی اسیب میرسو ...

دخترم یکسالشه، منم مذهبی نیستم که بگم سخت گیرم تو لباس پوشیدن  ولی از نظر من دیگه از یه سنی به بعد با توجه به جو نامناسب جامعه باید یه چیزایی رو رعایت کنه

دخترم یکسالشه، منم مذهبی نیستم که بگم سخت گیرم تو لباس پوشیدن  ولی  از نظر من دیگه از یه س ...

اره درست میگی عزیزم ولی تو سن بلوغ عاشق این کارها هستن سخت نگیر الان برادرم ۱۲سالشه با هودی بلند تا زیر زانو میره بیرون یا با ژاکت که تا بالای زانو هس میره بیرون عاشق لباس های لختی کلا زیاد گلم گیر نده 

راستی عزیزم برای دخترت از این جوراب شلواری زمستونی ها خریدی